Suomi
Gamereactor
artikkelit

Vuoden 2020 odotetuimmat pelit, sijat 5.-1.

Markus listaa alkavan vuoden odotetuimmat pelinsä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2020 on kohta täällä, ja se tuo muassaan uuden satsin videopelejä. Osa niistä onnistuu, kun taas osa ei. Varmaa on se, että pelaava kansa odottaa enemmän toisia nimikkeitä, kun taas toiset onnistuvat yllättämään tavalla tai toisella. Markus listaa kahdessa artikkelissa kaikkiaan kymmenen alkaneen vuoden odotetuinta peliä. Ensimmäisen artikkelin voit lukea täältä.

Eikö oma odotuksesi ole listalla? Kerro se kommenteissa ja täsmennä myös, miksi juuri se on eniten odottamasi peli.

5. Animal Crossing: New Horizons

HQ
Tämä on mainos:

Vaikka olin jo pitkästi aikuinen, teki lapsenomainen Animal Crossing minuun vaikutuksen varsinkin Nintendo DS:llä silloin joskus vuonna 2005. Sosiaalisten suhteiden hoitaminen päivittäin yhdessä muiden askareiden kanssa oli voittamaton yhdistelmä varsinkin käsikonsolilla. Tämän vuoksi odotan innolla Nintendo Switchin Animal Crossing: New Horizonsin julkaisua. Pelaan yleensä Switch-pelini yksinomaan isolta ruudulta, mutta odotan Animal Crossingin tekevän tässä poikkeuksen sääntööni.

4. The Last of Us: Part II

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Tämä on mainos:

Alun perin vuonna 2013 PS3:lle julkaistu The Last of Us oli vaikuttava maailmanlopun jälkeinen teos, joka on sittemmin julkaistu uudestaankin PS4:lle. Kaikkiaan kolmen läpipeluun jälkeen totesin, että aika olisi kypsä jatko-osalle. Kehittäjä Naughty Dogilla on ollut tapana tehdä hyvää jälkeä, ja odotan saman trendin jatkuvan myös jatko-osassa, joka pitäisi lopultakin julkaista vuonna 2020.

3. Yakuza: Like a Dragon

HQ

Olen pelannut kaikkia Yakuza-sarjan pelejä, ja ainoastaan Yakuza 5 jäi aikoinaan kesken. Siksi koen olevani jonkinlainen pelisarjan asiantuntija. Tunnistan kuitenkin sen, etteivät yakuzat ole kehittyneet sellaisella tahdilla kuin pelaava kansa olisi odottanut. Yakuza: Like a Dragon julkaistaan länsimaissa vuonna 2020, ja ainakin kuvamateriaalin perusteella sen pitäisi uudistaa sarjaa edelleen. Tämän uudistusprosessinhan aloitti jo Yakuza 6: The Song of Life, joskin uudistukset jäivät melkoisen maltillisiksi. Vuonna 2020 nähdään, miten kävi.

2. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

HQ

Gamereactorin Wii-version arvion voit lukea täältä.

Olen suuri Nintendo Switchin Xenoblade Chronicles 2:n fani, joten koin sen alkuperäisen Xenobladen uusintajulkaisun olevan Switchillä vain ajan kysymys. En koskaan tätä Wiille vuonna 2011 julkaistua teosta pelannut, mutta jatko-osaan ihastuminen on tietysti herättänyt kiinnostuksen mitä suurimmassa määrin. Switchille julkaistut vanhempien pelien uusintaversiot ovat tavanneet olla korkealaatuisia, ja siksi uskallan ounastella hyvää Xenoblade Chronicles: Definitive Editionista.

1. Cyberpunk 2077

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

The Witcherin kehittäjänä kannuksensa ansainnut puolalaisen CD Projekt Redin seuraava kunnianhimoinen projekti on Cyberpunk 2077. Ensimmäisen persoonan avoimen maailman tieteisseikkailusta on luvattu jotain niin suurta ja ihmeellistä, että kohta taivaisiin kohonneita odotuksia alkaa olla mahdoton lunastaa. Ainakin siitä olen varsin vakuuttunut, että tulossa on laadukas ja kokemisen arvoinen videopeli. Cyberpunk 2077 julkaistaan sitten joskus myös seuraavan sukupolven konsoleille, mutta en usko jaksavani odottaa niin kauaa. Huhtikuussa 2020 nähdään, onko fanien odotus ollut kaiken vaivan arvoista.

Vuoden 2020 odotetuimmat pelit, sijat 5.-1.


Ladataan seuraavaa sisältöä