Suomi
MAINOS

Gaming surround kokonaan uudella tavalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

JBL on ollut markkinajohtaja elokuvateatteri- ja surround-äänissä 70 vuoden ajan, ja vakavasti vakiinnuttanut asemansa omistautumisestaan surroundille vuodesta 1983, kun Lucasfilm valitsi sen tekemään maailman ensimmäisen THX-sertifioidun elokuvaäänijärjestelmän. Pelialan nopean kehityksen vuoksi JBL on päättänyt ottaa täyden askeleen, ja kehittää surround-äänen kuulokkeilla samassa mittakaavassa ja samoilla resursseilla kuin kehittäessään ammattimaisia elokuvateatteriääniä. Kun JBL Quantum gaming headset julkaistiin, he pystyivät julkistamaan samalla myös myyneensä yli 100 miljoonaa headsettiä. Toisin sanoen markkinoilla on jo ihmisiä, jotka ovat heittäytyneet äänen maailmaan pelaten tietokoneella. Kyseessä on firma, jolla on uskomattoman pitkä historia ja massiivinen menestys niin surroundina kuin headsettinä.

Nyt JBL on käyttänyt tietämystään, valtavia testilaitoksiaan ja monia erittäin taitavia insinöörejä tuodakseen tilaäänen ennen näkemättömällä tavalla nyt, kun JBL Quantum gaming headsetit tarjoavat tarkkuutta, avaruuden tuntua ja tarkan suunnan jokaiselle äänelle. Näin taataan, että sinä - eikä vastustajasi - selviää kaksintaistelusta.

JBL on saanut kaksi ammattimaista suoratoistajaa, jotka käyttävät JBL Quantum One gaming headsettejä kertomaan, millaisen eron niiden käyttö tekee

Gaming surround kokonaan uudella tavalla

Kaiken ytimenä on JBL:n syvällinen työ surround-äänen kanssa, jolla on hyvin vähän tekemistä tuotekehityksen kanssa, ja paljon enemmän työ kattaa ihan vain perustutkimuksen. Yksinkertaisesti sanottuna he ovat valinneet mantran, jonka mukaan ei saa olla eroa siinä, miten pelaaja kokee äänen JBL Quantum gaming headsetillä, ja millainen äänikokemus on JBL:n huippunykyaikaisessa Dolby Atmos -testauslaitoksessa - ja kyseessä on yksi maailman edistyneimmistä, monimutkaisimmista ja kalleimmista elokuvateatterijärjestelmistä. On vaatinut kauan aikaa, ja he ovat tehneet lukuisia testiversioita ennen kuin he saavuttivat sellaisen alustan, jossa pelaajat eivät huomaa eroa siinä, tuleeko ääni huoneen fyysisestä kaiuttimesta vai kuulokkeista.

Tällainen vaatii tietenkin varsin edistyksellisen ohjelmiston, joka on kehitetty kokemuksella Synthesis surround -prosessoreista, jotka maksavat keskikokoisen perheauton verran, mutta on samalla ilman epäilyksiä saavuttanut sellaisen avaruuden tunnun ja äänen paikallistamisen tason, josta muut voivat vain haaveilla.

Minkä tahansa JBL Quantum -tuotteen sitten valitseekaan, pystyt ottamaan ilon irti kevyestä pääpannasta, pehmeistä kuulokepehmusteista muistivaahdon kera, ja mikrofoni on poikkeuksellisen korkeaa laatua. Halvemmissa malleissa on edelleen se tuttu JBL Quantumin ääni, ja kaikki mallit ovat käytettävissä 3,5 mm "plugilla", joten ne sopivat kaikille alustoille.

Jos päätät hypätä mukaan, saat JBL:n vastakehitetyn surround-äänen, oikein hyvän mikrofonin, DTS Headphone X 2.0, joka sopii oikein hyvin tarinavetoisiin peleihin, ja riippuen valitsemastasi mallista saat myös tunnusomaisen JBL Quantum -äänen aktiivisen vastamelun kera tai jopa langattoman version. Lisäksi RGB on myös vaihtoehto niille, jotka haluavat tehdä pelilaitteistostaan omanlaisensa.

Pelimaailmassa selkeän äänen merkitystä ei voi yliarvioida, sillä vastustajan tarkan paikan tietäminen voi merkitä eroa voiton ja tappion välillä, pelaa sitten Counter-Strike: Global Offensivea tai Call of Duty: Warzonea. Emmekä puhu nyt pelkästä suunnasta, sillä JBL Quantumilla saa välineet arvioida myös etäisyys ja korkeus kuullun äänen perusteella, paljon paremmin kuin tavallisella surround-äänellä. Tämä pitää erityisesti paikkansa, jos olet valinnut tuotteen JBL QuantumSPHERE 360, joka yksittäisen käyttäjän kalibrointinsa ansiosta mahdollistaa sovittaa äänen ja kuulemisen aivan uudelle tasolle. Näin ollen kykysi havaita vastustajan sijainti, olkoon se sitten 200 m päässä tornissa piileskelevä tarkka-ampuja tai joukkueellinen vastustajia edessä olevan oven toisella puolella, paranee.

HQ

Jos valitset sen parhaimman mallin JBLQuantum One, saat myös mahdollisuuden kokeilla jotain aivan ainutlaatuista kera JBL QuantumSphere 360 head-trackingin. Kuulokkeet kalibroidaan siten, ettei ääni enää seuraa liikkeitäsi ruudulla, vaan pääsi fyysisiä liikkeitä, joka antaa sinulle kokonaan ainutlaatuisen mahdollisuuden keskittyä siihen, mistä päin ääni tulee. Äkkiä äänikokemuksesi auttaa sinua ymmärtämään, missä vaara vaanii ja missä voi päästä suojaan taistelun tiimellykseltä.



Ladataan seuraavaa sisältöä