Suomi
Gamereactor
artikkelit

Vuoden 2021 odotetuimmat pelit, sijat 10.-6.

Mitä kannattaa odottaa vuonna 2021?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2021 koittaa kohta, ja se tuo muassaan uuden satsin videopelejä. Osa niistä onnistuu, kun taas osa ei. Varmaa on se, että pelaava kansa odottaa enemmän toisia nimikkeitä, kun taas toiset onnistuvat yllättämään tavalla tai toisella. Markus listaa kahdessa artikkelissa kaikkiaan kymmenen tulevan vuoden odotetuinta peliä. Jälkimmäinen osuus julkaistaan huomenna.

10. Resident Evil Village

HQ

Resident Evil on ajan saatossa kokeillut monenlaista, ja suuntaa on haettu sieltä ja täältä. Kuitenkin aina on palattu niille samoille juurille, eli tunnelmalliseen selviytymiskauhuun. Vuoden 2017 Resident Evil 7: Biohazard tarjosi juurikin sitä aitoa selviytymiskauhua, mutta ensimmäistä kertaa ensimmäisessä persoonassa. Samalla linjalla tulee jatkamaan suora jatko-osa Resident Evil Village. Ilmassa on siis useita hyviä merkkejä siitä, että RE-pelien laadukas linja jatkuu myös vuonna 2021.

Tämä on mainos:

9. Psychonauts 2

HQ

Psychonauts 2 julkistettiin jo vuonna 2015, mutta aina se vain jaksaa odottaa itseään. Tim Schaferin luotsaama Double Fine siirtyi jokin aika sitten Microsoftin siipien suojaan, joten nyt ei ainakaan pitäisi olla enää rahasta kiinni se pelin loppuun saattaminen. Toivottavasti erikoiset päänsisäiset seikkailut saadaan lopultakin ulos PC:lle ja Xboxille vuonna 2021. Se ensimmäinen Psychonauts julkaistiin jo vuonna 2005, joten jatko-osan kanssa ei todellakaan ole kiirettä pidetty.

8. Mass Effect: Legendary Edition

Tämä on mainos:
HQ

Vuonna 2017 saatiin Mass Effect: Andromeda, joka yksinään miltei tappoi koko Mass Effectin. Fanien muistot niistä alkuperäisestä kolmesta Mass Effectistä elävät vahvana, ja jonkinlaista päivitettyä ja tuunattua kokoelmaa on toivottu ja huhuiltu jo vuosien ajan. Vuoden 2021 pitäisi viimeinkin tuoda muassaan remasteroidun kokoelman Mass Effect: Legendary Edition. Se alkuperäinen Mass Effect saatiin tarinoineen päätökseen jo vuonna 2012. Aikaa on siis kulunut jo sen verran, että vanhoille jäljille palaaminen alkaa tuntua miellyttävältä idealta.

7. Halo Infinite

HQ

Halo Infinite jatkaa tarinallisesti siitä, mihin Halo 5: Guardians lopetti vuonna 2015. Luvattuna on avointa maailmaa, ja tietysti sitä uuden konsolisukupolven grafiikkaa. Julkaisun piti tapahtua 10. marraskuuta 2020, mutta peli ei selvästikään ollut vielä valmis parrasvaloihin. Halo on kuitenkin se Microsoftin lippulaivasarja, joten eiköhän kehittäjä 343 Industries saa lopulta hiotuksi pelinsä valmiiksi. Halo on aina julkaisuvuotensa merkkitapaus, eikä Halo Infinite varmasti tee poikkeusta tähän sääntöön.

6. The Gunk

HQ

Omaperäisen näköinen The Gunk paljastui kesällä 2020, ja julkaisun pitäisi tapahtua syyskuussa 2021 Xboxille ja PC:lle. Unenomainen tieteismaisema, päättäväisen näköinen päähenkilö ja kummallinen aseistus. Varmaksihan sitä ei voi sanoa, mutta odotan The Gunkia suurella mielenkiinnolla.

Vuoden 2021 odotetuimmat pelit, sijat 10.-6.


Ladataan seuraavaa sisältöä