Suomi
Gamereactor
artikkelit
Nioh 2

Nioh 2 - The Complete Edition, haastattelussa PC-version ohjaaja Fumihiko Yasuda

Niohin tulevaisuus, ja PC-version lisäominaisuudet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Team Ninja laittaa seuraavaksi Souls-like-sarjansa Nioh tauolle, mutta sitä ennen julkaistaan helmikuussa PC:lle Nioh 2 - The Complete Edition. Mukavaa on tiedossa myös Playstation 5 -pelaajille, sillä samaan aikaan helmikuussa julkaistaan myös The Nioh Collection. Tässä kokoelmassa ovat mukana tuunatut Nioh ja Nioh 2 laajennuksineen.

Gamereactor pääsi haastattelemaan Nioh 2 - The Complete Editionin PC-version ohjaajaa Fumihiko Yasudaa. Puheena olivat muun muassa PC-version erikoispiirteet ja se, mitä The Complete Edition haluaa saavuttaa.

Gamereactor: Kaikki kolme laajennusta laitetaan mukaan yhteen ja samaan pakettiin, joten kuinka paljon pelattavaa NIoh 2 - The Complete Edition tarjoaa?

Tämä on mainos:

Yasuda: Nioh 2 - The Complete Editionin ensimmäinen läpipeluu vie aikaa kaikkiaan noin 80-100 tuntia.

Gamereactor: PC-versioon on tulossa yksinoikeudella Valve Helmet. Mitä muuta erityistä on tulossa PC-version hankkiville?

Yasuda: Valve Helmet on ainoa PC:n yksinoikeusesine.

Gamereactor: Kun ensimmäinen Nioh julkaistiin PC:lle, mukana ei ollut tukea näppäimistölle ja hiirelle. Tämä kuitenkin lisättiin mukaan myöhemmin päivityksellä. Onko hiiren ja näppäimistön tuki tulossa myös Nioh 2 - The Complete Editioniin, ja mitä muita PC-ominaisuuksia on odotettavissa helmikuussa?

Tämä on mainos:

Yasuda: Hiirtä ja näppäimistöä tuetaan heti julkaisusta alkaen. Valikoissa on mahdollisuus tuunata ohjaus mieleisekseen. PC-versiossa on myös valikoima erilaisia grafiikka-asetuksia, ja toki myös ultrawide-monitorin tuki.

Nioh 2Nioh 2

Gamereactor: Nioh 2 on tunnetusti armoton peli. Minkä ohjeen antaisit sellaisille PC-pelaajille, joille tuleva versio on se ensikosketus tähän teokseen?

Yasuda: Nioh 2:ssa on paljon erilaisia roolipelielementtejä, joiden avulla vastaan tulevista haasteista selviää. Vaikka siis ei olisikaan jo valmiiksi vihkiytynyt toimintapeleihin. Apua saa myös verkon kautta moninpelin avulla. Meille sopii aivan hyvin se, että pelaajat löytävät sen oman tiensä pelin läpi. Ainoa toiveemme on, että se läpäisy tuottaa hyvänolon tunteen mahtavasta suorituksesta!

Gamereactor: Nioh 2 on tulossa myös Playstation 5:lle. Mitä parannuksia juuri tämä versio tarjoaa?

Yasuda: Yksi iso asia on tietenkin se, että latausajat ovat lyhyemmät. Tehtävän voi aloittaa aiempaa nopeammin valitsemalla ensimmäisen latausruudun ohittamisen minkä tahansa tehtävän aikana. Mukana on myös tuki Dualsense-ohjaimelle sen eri ominaisuuksia myöten. Käytössä ovat niin haptinen värinä, adaptiiviset liipaisimet kuin 3D-äänikin.

Gamereactor: Minkä Nioh 2 - The Complete Editionin kolmesta laajennuksesta parissa työskenteleminen oli miellyttävintä? Ja mistä laajennuksesta suosittelet pelaajia aloittamaan?

Yasuda: Jokainen laajennus toimii hyvin omana itsenään, ja ovat hauskoja pelata. Oma suosikkini on kuitenkin "Darkness in the Capital". Halusin aina lisätä Nioh-sarjaan mukaan Minamoto no Yorimitsun ja Abe no Seimein.

Gamereactor: Nioh 2 on tarinaltaan esiosa. Onko mitään ajatusta siitä, mihin Niohin tarina jatkossa vie?

Yasuda: Tällä hetkellä suunnitelmia ei ole. Tulevaisuudessa haluaisin Nioh-pelien olevan haastavia toimintaroolipelejä.

Nioh 2Nioh 2

Gamereactor: Nioh 2 saavuttaa päätöksensä kokoelmalla Nioh 2 - The Complete Edition. Mitä fanit voivat odottaa tulevaisuudessa niin pelisarjalta kuin Team Ninjalta?

Yasuda: Tiimi on saanut paljon kokemusta roolipelielementeistä ja hahmonluontijärjestelmistä. Tällä hetkellä tarkoituksena on laittaa Nioh sarjana tauolle, ja aloittaa uusia projekteja. Näin saamme kokemusta taas uusista pelimekaniikoista. Ja tämän uuden kokemuksen aseistamina olisi sitten mukava työstää se seuraava Nioh. Odottakaa sitä kärsivällisesti!

Nioh 2 - The Complete Edition julkaistaan 5. helmikuuta 2021 PC:lle, ja The Nioh Collection julkaistaan samaan aikaan Playstation 5:lle.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä