Suomi

Simien seksielämästä

Kirjoittaja Milsa 25. tammikuuta 2010 kello 13:59

"Simien pimeä puoli" (http://www.gamereactor.fi/artikkelit/75157/Simien+pime%E4+puo
li/) artikkeliin ilmestyneitä kommentteja on ollut mielenkiintoista lukea. "Kaikkea kipeetä sitä tehdään" kommentoidaan, kun virtuaaliset hahmot pistävät iloisesti jumpaten muuallakin kuin parivuoteessa peiton alla, kymppiuutisten jälkeen totta kai ja vielä pimeässä.


Kun itse löysin joskus vuonna kirves tuolle aihealueelle sijoittuvat modaukset, olin aika leuka lattiassa, että mitä ihmettä, mutta sen jälkeen olen oppinut, että kaiken, mitä ihmismieli keksii, joku toteuttaa Simsiin enkä enää kovin helposti hämmästy.

Koetin tekstiä tuottaessani välttää suurimmat sudenkuopat mitä kieliasuun tulee ja kiertää kaukaa suorat viittaukset itse touhuun sekä siinä käytettäviin anatomisiin osiin, jottei teksti luiskahtaisi aikuisviihteen puolelle, mutta tosiasia on, että kun seksistä kirjoittaa, ei sitä voi aivan mumimammatasoiseksi sievistelyksi silotella.

Laastarilapun kokoiset nahkabikinit ja hyppivät jättihinkit ovat monista räiskintäpeleistä tuttuja elementtejä siinä missä Sims alunalkaen on hyvinkin siveellinen, huolimatta siitä että pelehdintä on mahdollista myös sovituskopissa, hississä, autossa ja porealtaassa, kenties juuri siksi ajatus simiseksistä on jotain niin karmaisevaa joillekkin? Jos peli olisi alusta alkaen ottanut rohkeamman linjan, olisivatko pelaajien modaukset peliin moinen kauhistelun aihe?

Loppujen lopuksi se, miten tuhmaksi ja rohkeaksi peli menee, riippuu yksinomaan pelaajasta ja siitä, miten esineitä käyttää, jos minulta kysytään.

HQ