Suomi
Blog
Epookki, pt.11: Kola-Ollin veli ja isä / vanhan loppu

Epookki, pt.11: Kola-Ollin veli ja isä / vanhan loppu

Kirjoittaja iPot 21. helmikuuta 2014 kello 13:18

Leena Hefner o.s. "Saariluoma" ajoi sillä [Lamborghinilla, ks. edellinen osa] Jammulle, joka oli saanut joululahjaksi heroiinia ja kebabia punaisissa trikoissa syödessään ravintolassa paistettua PS Vitaa. Ravintolasta lähdettyään kaverille vielä hän jaksoi tanssia balettia, vaikka oli aivan hän joka paikassa lähellä Ossia, joka puristeli sitruunoita ralli-pätkän erkoiskokeella apunaan maagisia makkaroita, jotka olivatkin majoneesia kattilassa kiehumassa rapujen pihtien kera ja ne pirisee keltaisessa Ossin laukussa, jossa tapahtui ponien massakuolema sekä zombien hyökkäys merelle, jossa Osteri-Ossit tanssivat tanssivat ripaskaa pyhitetyssä temppelissä kastikkeen uumenissa, jossa juusto kelluu marmeladissa englantilaisen rouvan homeisessa sukassa, joka pompahteli edestakaisin rahtilaivan jättimäisellä potkurilla ja omituisella ponilla, joka näytti pianolta, joka ei ollut Connor.

Sitten hämmentyi Nintendo-poika, tunnettu myös Kola-Ollin veljenä ja isänä, joka oli hapokas mongolisoturi mongoliassa, vastustaen eroa vanhasta tonnikalasta, joka eli Gamereactorin sivuilla syöden bittiburhereita maustettuna ketsupilla. Ketsupissa oli yllättäen kärpänen, jolla oli housuissa tietenkin omat kumikalsarit ja kirsikanmakuiset kirsikat.
Hänen GR -tili varastettiin, koska Chuck Norris söi oman tilinsä ja varasti itselleen uuden, jotta hätä ei yllättäisi.

Sitten Jonnet ruotsista ostivat "wannabe" -nimisen kappaleen, joka sekoitti dippejä, joka löyhkäsi apinalle, joka oli vanha mummon qs-jonne. Mutta sitten mummo, jonka GBA oli pieni, alkoikin ostaa kirsikkamuffinsseja ja jaffakeksejä. Mutta GBA hajosi! Mummoa raivostutti hirveästi, ja tästä johtuen mummoa himottikin miehen piilotettu lompakko, joka sisälsi kaksi senttiä pitkän tumman otuksen, vandalisoi hikipediaa.

Mutta karvainen, jälkeenjäänyt pesusieni syötiin, vaikka kumiankka ei ommellut itseään kiinni pesusieneen.

Sitten sieni sanoi: "Minä olen kuolematon sikanaama ja aion syödä Big Macin ilman juustoa". Sitten sieni ampui ohjuksen päin Big Macin juustoa syömässä olevaa rottaa. Sitten kaksituhatta apinaa kakkasi raejuustoa korvistaan, ja näin päättyi ensimmäinen luku.

--Tästä sai alkunsa reformaatio ketjussa, ja uusi "tarina" "alkoi" alusta--

HQ