Suomi
Gamereactor
esports
Splitgate

Splitgate saa 100 000 dollarin avauskauden e-urheiluunsa

Splitgate Pro Series alkaa tällä viikolla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

1047 Games on ilmoittanut Splitgaten e-urheilun alkavan. Meno alkaa tällä viikolla 17. lokakuuta, ja tapahtumassa on 100 000 dollarin palkintopotti. Mukana on turnauksia (joihin osallistuminen on ilmaista) ja livelähetyksiä vuoden 2021 loppuun saakka.

Kausi alkaa Splitgate Pro Seriesin osalta avoimilla karsinnoilla sunnuntaina, ja karsintoja on aina sunnuntaisin 21. marraskuuta saakka. Kaikki kuusi tapahtumaa ovat ilmaisia, ja jaossa on jopa 5000 dollaria käteispalkintoja. Kaikkien ajankohta on 22:00 alkaen, mutta 31. lokakuuta eteenpäin sitten klo 21:00.

Karsintojen jälkeen on Last Chance Qualifier 5. joulukuuta, jolloin valitaan kahdeksan joukkuetta kisaamaan Grand Finalissa 12. joulukuuta, jossa on 60 000 dollarin palkinto.

Täsmennyksen karsinnnoista voi lukea täältä. Sitä varsinaista menoa pääsee seuraamaan sunnuntaista alkaen täällä.


  • "Open Qualifying: Earn individual player points based on your team placement in Open Qualifier brackets. Play with new rosters and players each week and climb the SPS Leaderboard. After Qualifier #6, seven teams with the most accrued SPS points will be qualified for the Season Finals.

  • Last Chance Qualifier: After the first six qualifiers are completed, the final open bracket tournament will be a "Last Chance Qualifier" where the winning team will instantly secure the 8th and final seed for the Launch Season Finals."

Splitgate

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Splitgate on "25% valmis"

Splitgate on "25% valmis"

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Splitgate on kavunnut suorastaan rakettimaiseen suosioon viime viikkoina. Suosio oli jopa niin suurta, että peli on nyt jätetty betailutilaan toistaiseksi. Kehittäjä 1047...



Ladataan seuraavaa sisältöä