Suomi
Gamereactor
uutiset
Batman: Arkham City

Batmanin seikkailut taskurahalla Humble Bundlesta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos et ole vielä kokenut Batman: Arkham Asylumia tai Batman: Arkham Cityä, on tarjolla nyt tilaisuus päästä menoon mukaan pikkurahalla.

Humble Bundle nimittäin tarjoaa kyseiset pelit sekä muita seikkailuita Humble WB Games Bundlessa, johon kuuluvat: Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 3 ja The Lord of the Rings: War in the North. Yli keskihinnan maksavat asiakkaat saavat myös pelit Batman: Arkham City Game of the Year Edition ja Scribblenauts Unlimited.

Kannattaa huomata, että Humble Bundle on muuttanut jonkin verran käytäntöjään. Koska moraalittomat tahot ostivat aiemmin isoja pinoja pelien Steam-avaimia ja kauppasivat niitä sitten voitolla eteenpäin, ovat Humblen myymät Steam-pelit nyt sidottuja asiakkaan omaan Steam-tiliin.

Tämä pysäyttää voitontavoittelijoiden moraalittomuudet, mutta se ikävä kyllä lopettaa myös ylimääräisten pelien lahjoittamisen kavereille. Vaikka palvelu ei näin olekaan enää niin joustava, ja Steam-integraatio voisi selvästikin olla sujuvampi, voittaa tässä loppupeleissä hyväntekeväisyys.

Batman: Arkham City

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rocksteady Studiosin Batman-sarja jatkuu entistä avoimemmassa kaupunkiympäristössä, joka kuhisee sarjakuvista tuttuja konnia. Suurempi mittakaava ei onneksi vähennä tippaakaan pelin tiiviistä tunnelmasta.



Ladataan seuraavaa sisältöä