Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Meat Boy

Super Meat Boy hyppii PS4:lle ja Vitalle ensi kuussa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime kesäkuussa kehittäjä Team Meat ilmoitti, että Super Meat Boy pomppii tänä vuonna viimein myös uusimmille Playstationeille. Pelin julkaisupäivää ei kuitenkaan paljastettu, mutta se nyt se näyttäisi vuotaneen julkisuuteen yhdysvaltalaiselta PS-sivustolta. Siellä Super Meat Boyn julkaisupäivän kerrotaan olevan 6. lokakuuta. Kotimaisella sivustolla sitä ei vielä listata, joten ei vielä ole varmaan nähdäänkö lihapoika samaan aikaan myös Euroopassa.

Kesäkuisessa uutisessa kerrottiin, että Team Meat tarjoaa pelin ilmaiseksi kaikille PS Plussan tilanneille. Ehkäpä se on osa marraskuun PS Plussan tarjontaa? Varmistusta tähän joudutaan odottamaan kuitenkin vielä parin viikon verran.

Super Meat Boy

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Super Meat BoyScore

Super Meat Boy

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Superlihapoika on pelkästä lihasmassasta kasattu sankari, jonka sydänkäpynen on Laastarityttö. Mutta paha Tohtori Sikiö kaappaa Laastaritytön ja lähtee haneen! Lihapojan on tietysti pelastettava mielitiettynsä, vaikka tie kävisikin yli villien pudotusten, läpi lasersäteiden täyttämien käytävien ja ohi singahtelevien sirkkelinterien.



Ladataan seuraavaa sisältöä