Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Rockstarin ex-työntekijä: Red Dead Redemptionin PC-versiota ei edes harkittu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PC-pelaajat ovat odottaneet Red Dead Redemptionin karauttamista tietokoneille jo viiden vuoden ajan, mutta sitä ei ole koskaan nähty PC:llä. Nyt näyttää siltä, ettei kyseisen version kehittämistä koskaan edes harkittu. Ainakin jos firman entisen työntekijän sanaan on uskomista.

Red Dead Redemptionin moninpeliä kehittämässä ollut Kris Roberts totesi Twitch-lähetyksessään, ettei hän koskaan edes olettanut pelin rantautuvan PC:lle. Hän kertoi olleensa hyvin ihmeissään siitä, että Grand Theft Auto V saapui tietokoneille. Red Dead oli Robertsin mukaan aina pelkästään konsolipeli, eivätkä he koskaan keskustelleet sen optimoimisesta PC:lle.

Rockstarin länkkäripeli nähtiin vuonna 2010 PS3:lla ja Xbox 360:lla. Voit käydä verestämässä muistojasi pelin arvion parissa täällä. Myöhemmin julkaistu suuri lisäosa Undead Nightmare toi zombit länkkärimaisemiin ja se vetosi emopelin tavoin arvioijaamme. Voit lukaista lisurin arvion täältä.

Red Dead Redemption
Red Dead RedemptionRed Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...



Ladataan seuraavaa sisältöä