Suomi
Gamereactor
uutiset
Batman: Arkham Knight

Warner Bros kaavailee Batman-peleille jatkoa: "mahdollisuudet ovat loputtomat"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rocksteady Studiosin kehittämät Batman: Arkham Asylum, City ja Knight ovat epäilemättä paras viittaritarista kertova pelitrilogia. Tällä hetkellä synkän sankarin taru on tauolla ainakin hetken, mutta pelien julkaisijan Warner Bros. Interactiven edustajan mukaan heillä ei ole mitään aietta hylätä Batmanin seikkailuja.

Ames Kirshen työskentelee Warner Bros. Interactivella juurikin DC Comics -sarjakuviin perustuvien pelien parissa. Hän kertoi Playstationin virallisessa blogissa, että Batman on yhtiön tärkeimpiä tavaramerkkejä. Hänen mielestään hahmosta saatiin kaikki irti vasta Rocksteadyn julkaisemien pelien myötä. Kirshen ei kuitenkaan paljasta sitä, aikovatko he kehittää lisää Batman-pelejä. Hän kuitenkin toteaa, että näin rakastettu ja dynaaminen hahmo tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

Kirshen ei myöskään sulje pois mahdollisuuksia muihin DC-sarjoihin perustuvien pelien kehittämisestä. Heidän täytyy vain ensin löytää oikeat hahmot ja DC:n tapauksessa tämä on hieman hankalaa, sillä laaja supersankarivalikoima tarjoaa jopa liikaa vaihtoehtoja.

Batman: Arkham KnightBatman: Arkham Knight
Batman: Arkham KnightBatman: Arkham Knight
Batman: Arkham KnightBatman: Arkham KnightBatman: Arkham Knight

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä