Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Meat Boy

Super Meat Boy tanssaa pleikkareilla uusien sävelien tahtiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viisi vuotta sitten julkaistu Super Meat Boy loikkaa huomenna PS4:lle ja PS Vitalle. Kaikki PS Plussalaiset voivat ladata pelin itselleen ilmaiseksi, sillä se on yksi lokakuun ilmaisista nimekkeistä. Pleikkarin omistajilla on viimeinkin mahdollisuus kokeilla, riittävätkö taidot yhden kaikkien aikojen vaikeimpiin lukeutuvan tasoloikan läpäisyyn. Aivan täysin samasta pelistä ei ole kuitenkaan kyse, sillä uusimmassa versiossa raikuvat uudet sävelet.

Playstationin virallisessa blogissa kehittäjät kertovat, että biisit täytyi vaihtaa uusiin lisensointiin liittyvien ongelmien vuoksi. Alkuperäiset musiikit säveltänyt Danny Baranowsky kertoo omassa blogissaan, ettei hän ole enää puheväleissä Team Meatin kanssa. Samasta syystä hänen sävellyksiään ei myöskään kuulla The Binding of Isaac: Rebirth -pelissä.

Uusista musiikeista vastaavat Ridiculon, David "Scattle" Scatliffe ja Laura Shigihara. He ovat säveltäneet musiikkeja sellaisiin peleihin kuin The Binding of Isaac: Rebirth, Hotline Miami ja Plants vs. Zombies.

Jos lihaisan pojan seikkailut ovat menneet sinulta ohi, voit käydä lukemassa alkuperäisestä Xbox-versiosta kirjoitetun arvion täältä.

Super Meat Boy
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Super Meat BoyScore

Super Meat Boy

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Superlihapoika on pelkästä lihasmassasta kasattu sankari, jonka sydänkäpynen on Laastarityttö. Mutta paha Tohtori Sikiö kaappaa Laastaritytön ja lähtee haneen! Lihapojan on tietysti pelastettava mielitiettynsä, vaikka tie kävisikin yli villien pudotusten, läpi lasersäteiden täyttämien käytävien ja ohi singahtelevien sirkkelinterien.



Ladataan seuraavaa sisältöä