Suomi
Gamereactor
uutiset
Mega Man 11

Ei vain yhtä pelitapaa - kuka vain voi hypätä Mega Man 11:een

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

GRTV pääsi E3-messuilla haastattelemaan Mega Man 11:n kehittäjiä Koji Odaa ja Kazuhiro Tsuchiyaa. Haastattelussa käsiteltiin muun muassa, mitä uutta peliltä voi odottaa ja kuinka pitkän historian omaava sarja pyrkii yhä houkuttelemaan uusia pelaajia ympärilleen.

Oda kertoo ohaisella videolla, että audiovisuaalisten parannusten ohella peliin on tuotu monia ominaisuuksia, jotka madaltavat aloituskynnystä.

"Olemme luoneet Double Gear -systeemin ja useita vaikeustasoja, jotta voisit hypätä peliin ja pelata sitä niin kuin itse katsot parhaimmaksi. Ei ole olemassa mitään yhtä tapaa pelata sitä. Peli on suunniteltu sillä tavoin, että kuka tahansa voi hypätä mukaan."

Double Gear -systeemillä tarkoitetaan vauhti- ja voimapainotteisia erikoiskykyjä. Vauhtivarusteilla vaikutetaan aikaan, jolloin "ympäristöt tuntuvat liikkuvan hitaammin" kuin normaalisti. "Voit hyödyntää tätä, jos törmäät vaikeaan esteeseen, sinulla on vaikeuksia väistää ansoja tai vihollisten tulta."

Voimamoodissa taas saadaan lisää jytyä Mega Busterin ja muiden aseiden tehoon. Erikoiskykyjä ei kuitenkaan voi käyttää rajattomasti, vaan niitä joutuu välillä jäähdyttelemään.

Mega Man 11 on valmistumassa lokakuuksi.

HQ
HQ
Mega Man 11

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Mega Man 11Score

Mega Man 11

ARVIO. Kirjoittaja Joel Huttunen

Uusin Mega Man tuntuu hyvin tutulta, mutta se tarjoaa myös jotain täysin uutta.

0
Megamanin musiikkia LP-levylle

Megamanin musiikkia LP-levylle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Klassiset Megaman-pelit muistetaan ennen kaikkea mahtavasta musiikistaan. Laced Records julkaisee LP-kokoelmalevyn, jossa on mukana täydellinen soundtrack peleistä Mega...

0
Mega Man 11 ja jäätävä pomovastus

Mega Man 11 ja jäätävä pomovastus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom on paljastanut, että yksi Mega Man 11 -pelin pomovastuksista on Tundra Man. Nimensä mukaisesti luvassa on kylmää kyytiä. Katso traileri alta. ...

0
Mega Man 11 sai demon konsoleilla

Mega Man 11 sai demon konsoleilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom on ilmoittanut Twitterissä, että Mega Man 11 -pelin demo on nyt pelattavissa Switchillä, PS4:llä ja Xbox Onella. Demossa mukana olevan kentän lopussa odottaa...



Ladataan seuraavaa sisältöä