Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders Genesis

Darksiders Genesis maksaa enemmän Stadialla kuin PC:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Googlen esitellessä pilvipalvelimiin luottavan pelien Stadia-palvelunsa monet luulivat, että tulossa olisi kuukausimaksullinen palvelu, jossa pääsisi käsiksi laajaan valikoimaan pelejä hieman Xbox Game Passin malliin. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Stadian pelit on ostettava erikseen. Lisäksi nämä suoratoistettavat Stadia-pelit maksavat täyden hinnan. Joissakin tapauksissa se Stadian versio on jopa kalliimpi kuin PC:llä.

Viime viikolla julkaistu Darksiders Genesis on saatavilla myös Google Stadialle. Polygon tietää kertoa, että PC:lle Steamissa peli maksaa 29,99 dollaria, kun taas Stadian hinta samalle pelille on 39,99 dollaria eli peräti kymmenen dollaria enemmän. Polygon tiedusteli asiaa julkaisija THQ Nordicilta, joka ei halunnut kommentoida Stadian hinnoittelua.

"THQ doesn't comment on their price policy."

Google ei myöskään ole kommentoinut asiaa. Darksiders Genesiksen Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Darksiders Genesis

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään Darksiders: Genesis

GR Livessä tänään Darksiders: Genesis

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Uusi viikko on alkanut, ja nyt aloitetaan meno Darksiders: Genesis -pelillä GR Livessä parin tunnin ajan. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit...

0
GR Livessä tänään Darksiders Genesis

GR Livessä tänään Darksiders Genesis

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darksiders Genesis on ulkona, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Peli on tänään työn alla myös GR Livessä kahden tunnin ajan. Liity mukaan katsomaan ja...

0
Arviossa Darksiders Genesis

Arviossa Darksiders Genesis

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nyt arvioidaan se hieman muotista poikkeava Darksiders-peli Genesis. Työn tekee Gamereactorin avustaja Matti Isotalo. Lue arvio täältä.



Ladataan seuraavaa sisältöä