Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto VI

GTA-fanit luottavat siihen, että GTA VI julkistetaan pian

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto VI on työn alla, mutta Rockstar ei ole kertonut pelistä käytännössä yhtään mitään. Huhuilu on kuitenkin jatkunut jo vuosia. Nyt sitten porina verkossa on pöyhähtänyt uudelleen. Sivusto GtaVI.com päivittyi. Aiemmin saitti on ohjannut Rockstar Gamesin virallisille sivuille, mutta nyt sivu on vain saavuttamattomissa.

Fanikunnan mukaan moinen tapahtuu, kun uusi sivusto on saapumassa linjoille. Toisin sanoen GTA VI:n julkaisu tapahtuu ihan justiinsa nyt, tai ainakin toivo on kova. Domain-tarjoaja WHOIS huomioi, että sivusto päivitettiin 23. maaliskuuta, eikä nimikkoserveri enää viittaa Müncheniin vaan New Yorkiin. Samaan paikkaan osoittivat Grand Theft Auto IV:n ja Grand Theft Auto V:n kotisivut, joten tästäkös nettikansa ihan hulluksi tuli hypetyksestä.

Huhumylly pyörii villisti myös 4chanissa, josta raportoi Metro, jonka mukaan GTA VI julkistetaan "tänään" (eli siis 25. maaliskuuta).

Joka tapauksessa huhut ovat nyt villinä pitkin nettiä. Onpahan pelaavalla kansalla ainakin jotain pohdittavaa koronaviruksen jyllätessä pitkin maailmaa.

Grand Theft Auto VI

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä