Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto IV

Rockstar kumoaa GTA-leffahuhut

Turha toive, GTA-leffa ei ole kehitteillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on kumonnut kaikki huhut siitä, että suositusta Grand Theft Auto -sarjasta oltaisiin tekemässä elokuvaa, tai että sellaista edes kaavailtaisiin. Varapääjehu Dan Houser sanoi, että sellaista harkittiin, mutta idea dumpattiin nopeasti.
"Emme usko, että Grand Theft Auto -pelit, jotka ovat skaalaltaan massiivisia ja rakenteeltaan monimutkaisia, taipuisivat kovinkaan tyydyttävästi kahden tunnin elokuvaksi. Vaikuttaa itsestään selvältä, että mikäli minkä tahansa viihdealan tuotteen integriteettiä halutaan ylläpitää pidempää aikaa, siitä ei tehdä ala-arvoisia spin-off -tuotteita sellaisten ihmisten käsissä, jotka vain haluavat tienata nopeasti rahaa. Jos joskus päätämmekin tehdä elokuvan, se tapahtuu silloin kun olemme ratkaisseet elokuvan luomiseen liittyvät epäilymme, ja niin että saamme pitää näppimme sopassa. Jos elokuvasta tuleekin hirveä räpellys, ainakin tiedämme että pilasimme tuotteen itse", Houser kertoo LA Times -lehdelle antamassaan haastattelussa.
Maailmassa on kuitenkin jo yksi hyvin lähellä GTA:n henkeä oleva elokuva, Crank, joka kaikessa vauhdissaan, päättömyydessään ja irvileukaisuudessaan tavoittaa GTA-sarjan fiiliksen yllättävän mainiosti.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

GTA IV:n tulo pc:lle on ottanut aikansa. Käännös on konsoliversioille uskollinen, mutta myös yllättävän raskas.

7
Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Grand Theft Auto -sarjan neljäs osa on tämän vuoden toistaiseksi paras peli. Eikä vain paras, vaan kirkkaasti paras.



Ladataan seuraavaa sisältöä