Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto VI

Julkaistaanko Grand Theft Auto VI vuonna 2023?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EDIT 27.5.2020 klo 22:45: Venture Beatin tekemän korjauksen mukaan Take-Two on täsmentänyt, että mainittu budjetti ei koske sisäisten studioiden markkinointibudjettia. Näin ollen lukemasta ei voida ennakoida Grand Theft Auto VI:n olevan tulossa talousvuoden 2023 loppuun mennessä. Harmin paikka, mutta olipahan herkullinen huhu.

Grand Theft Auto VI -pelistä on poristu verkossa jo vuosia, mutta käytännössä mitään ei ole varmistettu. Nyt on kuitenkin saatettu livauttaa julkisuuteen, että GTA VI julkaistaan vuonna 2023.

Venture Beat huomasi Take-Two'n varanneen talousvuodelle 2023 markkinointiin rahaa 89 miljoonaa dollaria. Lukema on enemmän kuin tuplasti sen, mitä Take-Two yleensä käyttää markkinointiin rahaa.

Stephensin analyytikko Jeff Cohen huomautti, että juuri samalla tavalla havaittiin myös Red Dead Redemption 2:n olevan tulossa.

"We are not sure how much we should be reading into this shift, but we would note that this disclosure accurately predicted the launch of Red Dead Redemption 2 prior to that game's announcement. [Take-Two management] has spoken very confidently about the pipeline over the next five years and existing live services execution has been excellent. However, the timing of the next Grand Theft Auto remains top-of-mind for investors, particularly with the stock near all-time-highs."

Talousvuosi 2023 päättyy 31. maaliskuuta 2024, joten ehkäpä sihen mennessä saadaan ulos Grand Theft Auto VI? Sen aika näyttää.

Grand Theft Auto VI

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä