Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil Village

Resident Evil Village sijoittuu seitsemän vuotta Resident Evil 7:n jälkeiseen aikaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maailmalla on poristu koko kuluvan vuoden ajan tulossa olevasta Resident Evil 8 -pelistä, ja huhuiluista on raportoinut myös Gamereactor.

Resident Evil Village julkistettiin Sonyn Playstation 5 -tilaisuudessa, ja samassa yhteydessä saatiin ensimmäinen trailerikin. Myöhemmin maailmalle pääsi myös video Special Developer Message, jossa tulevaisuudesta kertoivat tuottajat Tsuyoshi Kanda ja Pete Fabiano. Lyhyesti sanottuna suunnilleen kaikki huhut olivat totta, ja asian huomasi myös tunnettu vuotaja Nibel Twitterissä.

Resident Evil Village sijoittuu seitsemän vuotta Resident Evil 7: Biohazardin tapahtumien jälkeiseen aikaan, ja pääosassa nähdään jälleen Ethan Winters. Pelattavuus painottaa aiempaa hieman enemmän toimintaa, ja mukana on uusittu tavarapuljaaminen. Pelissä nähdään Chris Redfield, "mutta ei sillä tavalla kuin luulette". Tekniseltä kannalta peli käyttää uusinta RE Engine -pelimoottoria, ja lataustaukoja ei pitäisi olla lainkaan.

Resident Evil Village julkaistaan vuonna 2021 PC:lle (Steam), Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle. Lisätietoa luvattiin "kesän loppuun mennessä".

HQ
HQ
Resident Evil Village
Resident Evil VillageResident Evil Village
Resident Evil VillageResident Evil VillageResident Evil Village
Resident Evil VillageResident Evil VillageResident Evil Village

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä