Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Kaikki mitä olet halunnut tietää West Of Dead -pelistä

Kolmiosaisessa videosarjassa perehdytään peliin West Of Dead, linjoilla kolmas ja viimeinen osa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

West of Dead on nyt ulkona PS4:lle ja Nintendo Switchille. Uusien pelaajien taakkaa Kiirastulessa helpottaaksemme olemme tehneet videon, jossa kerrotaan vinkkejä hyväksi pelaajaksi tulemiseen (Git Gud). Katso siis video yltä ja opi.

HQ

On aika oppia lisää West of Deadista, joka on nyt saatavilla melkein kaikille mahdollisille alustoille. Ensimmäisellä videolla kerrottiin yleiskuva meiningistä, ja nyt on aika perehtyä siihen pelattavuuteen. Katso alta jännittävä kokoelma pätkiä pelistä.

HQ

West of Dead luo tummasävyisen ja uhkaavan tunnelman villin lännen teemaan. Luvassa on suojiin luottavaa räiskintää, jossa yhdistyvät kahden tatin ohjaus ja roguelike-elementit. Pelistä kuultin ensimmäisen kerran X019-tilaisuudessa, ja siitä lähtien on kovasti odotettu pääsyä cel-shade-tyyliin tehtyyn maailmaan. Peli on julkaistu PC:lle ja Xbox Onelle. Nyt on aika katsoa, mitä on luvassa.

West Of Dead

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään West of Dead

GR Livessä tänään West of Dead

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kehittäjä Upstream Arcade ja julkaisija Raw Fury Games ovat jossain vaiheessa julkaisemassa peliään West of Dead, mutta onneksi ulos on saatu ainakin betaa. Tätä toki...



Ladataan seuraavaa sisältöä