Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II näyttää todellakin saaneen banaania Lähi-idästä homomyönteisyyden vuoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Noin kuukausi sitten Gamereactor uutisoi, että The Last of Us: Part II on ilmeisesti saanut "banaania" Lähi-idästä. Kun teki hakua "The Last of Us: Part II" muun muassa Saudi-Arabian tai Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Playstation Storessa, sai tulokseksi ainoastaan The Last of Us Playstation 3:lle, ja saman pelin remasteroinnin Playstation 4:lle. Tuolloin ounasteltiin, johtuuko puutos siitä, että The Last of Us: Part II esittää homoseksuaalisen suhteen positiivisessa valossa, ja koska peli on muutenkin niin sanotusti "pro LGBT".

Nyt sitten VG247 kertoo, että peli on todellakin saanut banaania Lähi-idässä, ja syy on mitä ilmeisimmin juuri se, mitä alun perin ounasteltiin. Lähteenä on MSN:n noin kuukauden takainen juttu, joka on vasta nyt lähtenyt kiertämään länsimaissa.

Niin Saudi-Arabialla kuin Yhdistyneillä arabiemiirikunnilla on hyvin ankara lainsäädäntö koskien "seksuaalisia tekoja heteroseksuaalisen avioliiton ulkopuolella", kuten VG247 asian muotoilee. Tämän vuoksi on varsin turvallista olettaa, että The Last of Us: Part II sai banaaninsa Ellien ja Dinan lesbosuhteen vuoksi.

Gamereactorin arvion The Last of Us: Part II -pelistä voi lukea täältä, ja Gamereactorin videoarvion voi tuijotella uutisen alusta.

The Last of Us: Part II

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä