Suomi
Gamereactor
uutiset
Spider-Man: Shattered Dimensions

Lisätietoa uudesta Spider-Manista

Shattered Dimensions sai infoa ja kuvia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on paljastanut lisätietoa Spider-Man: Shattered Dimensionsista, josta eilen nähtiin ensimmäinen traileri. Pelin kantavana ideana on neljä eri ulottuvuutta, jotka tarjoavat neljä näkökulmaa Hämähäkkimiehen maailmaan.

Debyyttitrailerilla ulottuvuuksista esiteltiin kaksi: The Amazing Spider-Man ja Spider-Man Noir. Näistä ensimmäinen on kunnianosoitus klassiselle Hämikselle, kun taas Noir heittää sankarin 1930-luvun urbaaneihin varjoihin.

Ulottuvuuksien halki kulkevan tarinan on kynäillyt Marvelin Dan Slott. Tarina kertoo rikkoutuneesta taikaesineestä, jonka palaset ovat levinneet neljään rinnakkaismaailmaan.

Tasapainon palauttamiseksi Hämiksen on tietysti kukistettava joukko tuttuja pahiksia kuten esimerkiksi Kraven Saalistaja ja Nuijapää, josta nähdään ennennäkemätön noir-versio.

Pelin kehittää Activisionin omistama Beenox-studio, ja julkaisun odotetaan tapahtuvan syyskuussa. Ohessa ovat pelin ensimmäiset kuvat.

Spider-Man: Shattered DimensionsSpider-Man: Shattered DimensionsSpider-Man: Shattered Dimensions

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Spider-Man: Shattered DimensionsScore

Spider-Man: Shattered Dimensions

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Supersankarin uusimmassa pelissä Hämis esiintyy neljänä erilaisena persoonana, jotka kaikki tarjoavat hieman erilaisen näkökulman pelaamiseen.

0
Spider-Man: Shattered Dimensions

Spider-Man: Shattered Dimensions

ENNAKKO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Spider-Man: Shattered Dimensions sijoittuu kunnianhimoisesti yhden maailman sijasta neljään, jotka kaikki pohjaavat johonkin Hämiksen sarjakuvainkarnaatioista.



Ladataan seuraavaa sisältöä