Suomi
Gamereactor
uutiset

Suosittu suoratoistaja Dr. Disrespect sai pysyvästi monoa Twitchistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänä viikonloppuna Internet on porissut kuumana, sillä tunnettu suoratoistaja Dr. Disrespect eli Guy Beahm on ilmeisesti saanut pysyvän bannin Twitchistä. Hänen kanavansa on nyt kokonaan suljettu. Toiminta on ollut erittäin nopeaa ja lopullista, eikä oikein kukaan tunnu kertovan julkisuuteen, mitä oikein tapahtui. Tämä on tietenkin kirvoittanut villejä huhuja pitkin nettiä.

Gamereactor otti yhteyttä Twitchiin, ja saadun vastauksen mukaan kyseessä on rikkomus Twitchin sääntöjä kohtaan.

"As is our process, we take appropriate action when we have evidence that a streamer has acted in violation of our Community Guidelines or Terms of Service. These apply to all streamers regardless of status or prominence in the community."

Dr. Disrespect on nyt kommentoinut itse tapahtunutta Twitterissä, mutta hänen omakaan lausuntonsa ei tee tiedonjanoista nettiä hullua hurskaammaksi. Selvää on kuitenkin se, että kyse on jostakin varsin vakavasta asiasta.

"Champions Club,

Twitch has not notified me on the specific reason behind their decision... Firm handshakes to all for the support during this difficult time.

-Dr Disrespect"

Viimeisen suoratoistolähetyksen viimeisiä hetkiä on ladattu Youtubeen runsaasti, ja yhden tällaisen tallenteen voi katsoa täältä.

Suosittu suoratoistaja Dr. Disrespect sai pysyvästi monoa Twitchistä


Ladataan seuraavaa sisältöä