Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us: Part II

Naughty Dog julkaisi lausunnon The Last of Us: Part II -pelintekijöiden saamista tappouhkauksista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Muutama päivä sitten Gamereactor uutisoi, kuinka The Last of Us: Part II -ääninäyttelijä Laura Bailey oli saanut mukavan satsin vihapostia ja tappouhkauksia. Bailey ääninäyttelee Abbya Naughty Dogin uusimmassa pelissä, jonka Gamereactorin arvion voi lukea täältä.

Ohjaaja Neil Druckmann julkaisi hänkin Twitterissä valikoiman saamiaan kipakoita viestejä saatesanoilla, että mielipide saa jokaisella olla, mutta uhkailu ei ole OK.

"You can love or hate the game and share your thoughts about it. Unfortunately too many of the messages I've been getting are vile, hateful, & violent. Here are just a handful of them (feel it's important to expose.) Trigger Warning: transphobic, homophobic, anti-Semitic, etc."

VG247 tietää kertoa, että muutkin työryhmän ja studion jäsenet ovat saaneet osansa uhkailuista. Studio on nyt julkaissut asiasta lausunnon tehden selväksi, että rakentava kritiikki on OK, mutta henkilökunnan uhkailu ei ole OK.

"Although we welcome critical discussion, we condemn any form of harassment or threats directed towards our team and cast. Their safety is our top priority, but we must all work together to root out this type of behavior and maintain a constructive and compassionate discourse."

The Last of Us: Part II

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä