Suomi
Gamereactor
uutiset

Googlen Stadia Connect esitteli uusia yksinoikeuspelejä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Google on paljastanut uuden kattauksen pelejä Stadia-palveluunsa. Viimeisin Stadia Connect -lähetys sisälsi peräti 16 uutta peliä, joista viisi on yksinoikeuspelejä.

Yksinoikeuspelejä ovat muun muassa Splash Damagen verkkomoninpeli Outcasters, ja tornipuolustuspeli Orcs Must Die! 3, joka on jo nyt ulkona (ja osana Stadia Pro'ta). Sekin selvisi, että Harmonix, Uppercut Games ja Supermassive Games työstävät kaikki jotain Stadian yksinoikeudellista tavaraa.

Super Bomberman R Online saapuu ensimmäisenä Stadialle syksyllä, samoin kuin Early Access -tilassa oleva One Hand Clapping.

Dead by Daylight saadaan syyskuussa ristiinpelattavuuden kera Switchin ja PC:n kesken. Hello Neighbor (20. syyskuuta) ja Hello Neighbor: Hide & Seek (loppuvuodesta 2020) ovat kumpikin Stadia Pro -pelejä heti julkaisussaan. Hitman 1 ja 2 ovat tulossa 1. syyskuuta, ja Hitman 3 sitten tammikuussa 2021. NBA 2K21 saadaan syksyllä 2020. Outriders tulee Stadialle vuoden 2020 lopulla. PGA Tour 2K21 golfailee 21. elokuuta. PUBG Season 8 alkaa 30. heinäkuuta. Sekiro: Shadows Die Twice saadaan syksyn aikana. Serious Sam 4 tulee elokuussa. WWE 2K Battlegrounds on Stadialla ulkona 18. syyskuuta.

Ja viimeisenä se, että The Elder Scrolls Online poistuu Stadia Pro -palvelusta huomenna 16. heinäkuuta.

Googlen Stadia Connect esitteli uusia yksinoikeuspelejäGooglen Stadia Connect esitteli uusia yksinoikeuspelejä


Ladataan seuraavaa sisältöä