LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Assassin's Creed Odyssey

      Ubisoft torppasi monta kertaa ajatuksen naisesta Assassin's Creedin päähahmona

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ
      HQ

      Bloombergille Kotakulta siirtynyt toimittaja Jason Schreier on julkaissut uuden jutun Ubisoftin sisällä tapahtuneesta seksuaalisesta ahdistelusta ja syrjinnästä.

      Kiintoisaa on nyt se, että lähteiden mukaan niin peleissä Assassin's Creed: Syndicate, Assassin's Creed Origins kuin Assassin's Creed Odyssey painotus piti olla enemmän naisten suuntaan. Syndicatessa pelaajan huomio oli tarkoitus jakaa tasan Evien ja Jacobin kesken. Originsissa Bayekin oli määrä kuolla pelin alussa, ja loppuaika olisi pelattu Bayekin vaimolla Ayalla. Odyssey puolestaan esiteltiin johtoportaalle ajatuksella, että pelaaja voi pelata ainoastaan Kassandralla (eikä siis lainkaan Alexiosilla).

      Syyksi kerrottiin ajatus siitä, etteivät naisten tähdittämät pelit myy riittävästi. Idea on siis sama kuin siinä, että Harry Potter -kirjoissa kirjailija Joanne Rowling on muodossa J.K. Rowling, koska poikien ei odotettu haluavan lukea naisen kirjoittamaan kirjaa.

      Assassin's Creed Odyssey

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä