Suomi
Gamereactor
uutiset
Control

Remedyn Controlin AWE-laajennus lisää peliin kokonaan uuden alueen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Kuten Gamereactor uutisoi, kotimainen Remedy esitteli tänään torstaina Control-pelinsä toista laajennusta AWE, joka julkaistaan 27. elokuuta kaikille alustoille.

Samalla julkaistaan kaikille Controlin pelaajille elokuinen päivitys, joka lisää mukaan muun muassa mahdollisuuden muokata pelin vaikeustasoa aiempaa monipuolisemmin. Lisäksi mukana tulee kokonaan uudenlainen ase, joka ampuu kolme ammusta kiinni seinään tai viholliseen. Sitten toki ammus räjäytetään palasten lennellessä ympäriinsä.

AWE-laajennuksen aluksi Jesse Faden saa hätäpuhelun, ja tie johtaa kokonaan uudelle alueelle Investigations Sector. Alue on varsin kookas, ja kaikkiaan pelattavaa on 4-5 tuntia. Alan Wake on ennalta kerrotusti mukana, ja tästä pelistä lainataan valon ja varjon vaihtelun merkitys. Esimerkiksi pimeyden estäessä etenemisen osoitetaan valonheittimellä, jolloin pimeys väistyy valon tieltä. Uutena vihollisena on Airborne Ranger, joka on nimensä mukaisesti ilmassa leijuva Hiss-pahis. Myös talonmies Ahti tekee paluun. AWE-laajennuksen pelaaminen ei edellytä The Foundation -laajennuksen läpäisyä pohjille.

Bonuksena sekin kerrottiin, että Controlin taidekirja julkaistaan ennen joulua 2020.

Remedyn lähetyksen voi katsella täältä.

Control
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä