Suomi
Gamereactor
uutiset
Mafia II

Mafia II laajentuu ensi viikolla

Jimmy's Vendetta tuo uusia tehtäviä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games on vahvistanut julkaisuajan Mafia II:n toiselle lisäosalle, Jimmy's Vendettalle. Yli 30 uutta toimintapainotteista tehtävää tarjoava lisäosa tulee ladattavaksi 7. syyskuuta kaikille kolmelle alustalle kymmenen euron hintaan.

Pääoassa nähdään Viton sijaan Jimmy, jolle mafiosot soittelevat "siivouspalvelua" tarvitessaan. 2K Games lupaa esimerkiksi "salamurhia ja aikarajoitteisia takaa-ajoja, jotka päättyvät dramaattisiin räiskintäkohtauksiin ja räjähtäviin ajojahteihin".

Lisää tehtäviä avautuu sitä mukaa, kun edellisiä suorittaa. Pääpelistä poiketen tehtävät myös pisteytetään ja suorituksiaan voi vertailla maailmanlaajuisilla tulostauluilla.

Pisteytykseen sisältyvät jopa kertoimet ja combot, jotka auttavat taitavaa pelaajaa keräämään lisäpisteitä.

Ensimmäinen lisäosa The Betrayal of Jimmy ilmestyi yksinoikeudella PlayStation 3:lle.

Mafia IIMafia IIMafia IIMafia II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Odotetun Mafia-jatkon konsolisovitukset ovat herättäneet pelkoja, mutta teknisistä puutteista huolimatta rikollinen elämäntapa viihdyttää.

5
Mafia IIScore

Mafia II

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

Elämä keltanokkagansterina Mafian odotetussa jatko-osassa ei ole helppoa, mutta harva peli yltää näin loistavaan tunnelmaan ja tyyliin.

0
Mafia II on tekemässä paluuta?

Mafia II on tekemässä paluuta?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia II on jäänyt pelaavan kansan mieleen ennen kaikkea hyvin kerrotun tarinansa ansiosta. Peli julkaistiin vuonna 2010 PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle. Nyt saattaa olla...

3
Mafia II saa uusintaversion?

Mafia II saa uusintaversion?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mafia-sarja koki valitettavan mahalaskun Mafia III:n myötä. Sitä ennen sarjalla oli kuitenkin kunniakas historia. Nyt näyttää siltä, että Mafia II saattaa saada...



Ladataan seuraavaa sisältöä