Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands 3

Gearbox paljastaa 12. syyskuuta Borderlandsin tulevaisuudensuunnitelmat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Isot pelitapahtumat ovat melkein kaikki peruuntuneet vuonna 2020. Tämän vuoksi pelifirmat ovat järjestäneet omia tiedotustilaisuuksiaan verkossa. Seuraavana on vuorossa Gearbox, jonka mukaan digitaalinen lähetys pidetään lauantaina 12. syyskuuta klo 22:45 Suomen aikaa.

"Gearbox is going to be hosting the Gearbox Digital Showcase during #PAXOnline on September 12th at 12:45pm PDT/3:45pm EDT/8:45PM BST! Tune-in then to see what's coming next in Borderlands and from Gearbox Publishing!"

Borderlands 3:n viimeinen laajennus Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck saadaan linjoille kaksi päivää myöhemmin. Toisin sanoen Gearboxin lähetyksessä varmastikin hehkutetaan laajennusta, ja kerrotaan Borderlandsin tulevaisuudensuunnitelmista.

Borderlands 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä


Cookie

Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.