LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Assassin's Creed Valhalla

      Näin Assassin's Creed Valhalla päivittyy ja laajenee julkaisunsa jälkeen

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ
      HQ

      Assassin's Creed Valhalla julkaistaan 10. marraskuuta 2020. Nyt Ubisoft on paljastanut, miten peli päivittyy ja laajenee julkaisunsa jälkeen. Mukana on kausipassi kahden mittavan laajennuksen kera, ja kaikkiaan neljä kautta ilmaisia päivityksiä pelaavalle kansalle ilmaiseksi.

      Ensimmäisen kauden ilmainen sisältö alkaa joulukuussa. Mukana on pelin sisäisiä tapahtumia, kuten Viking Yule Festival, uusia asumusrakennuksia ja uusia pelimuotojakin. Kausi 2 alkaa sitten maaliskuussa 2021, ja mukana tulee tappeluun keskittyvä uusi pelimuoto, Jomsviking-päivitys, Settlement-festivaalit ja uutta tavaraa & kosmeettista roinaa. Kaudet 3 & 4 tulevat kesällä ja syksyllä 2021. Yksityiskohdista ei ole vielä selvyyttä.

      Kausipassin kaksi mittavaa laajennusta ovat Wrath of the Druids (keväällä) ja The Siege of Paris (kesällä). Kausipassin hankkineet pääsevät pelaamaan myös yksinoikeudellista tehtävää The Legend of Beowulf, joka on saatavilla heti julkaisussa.

      Katso lisätietoa täältä.

      Assassin's Creed Valhalla

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä