Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Outriders Broadcast #4 kertoi lisää hahmoluokasta Technomancer

Mukana myös endgame-sisältöä, modausta ja nikkarointia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Outriders

Viimeisin Outriders Broadcast kertoi lisää uudesta hahmoluokasta, endgame-sisällöstä ja modaus- ja nikkarointityökaluista. Tässä tiivistelmä siitä, mitä saatiin.

HQ

Viimeinen hahmoluokka on Technomancer, joka on erikoistunut tarkkuuskiväärillä ampumiseen, ja lisäksi tiimikavereiden kutsumiseen, jäädyttämiseen ja parantamiseen. Hahmoluokka nojaa kolmeen pääpilariin: Ordnance, Gadgets ja Decay. Mukana on kahdeksan Poweria, joista viisi esiteltiin uusimmassa lähetyksessä.

- Tool of Destruction, vaihdettava taito, jolla technomancerit voivat vaihtaa minigunin ja raketinheittimen välillä.
- Fixing Wave, hahmoluokkaan sidottu parannuskyky, joka parantaa pelikavereita, heidän kykyjään ja technomanceria itseään.
- Pain Launcher, ohjuksen ampumiskyky, jolla saa aikaan paljon vahinkoa pitkän matkan päästä.
- Blighted Turret, automaattinen tykkitorni tuottaa myös myrkkyvahinkoa.
- Cold Snap, jäädyttävä Power, joka sitoo pahikset aloilleen tehden niistä helppoja maaleja. Mahdollistaa myös helpomman pakenemisen.

Lähetyksen aikana kuultiin myös, että Technomancerin kolme kykypuuta ovat Pestilence, Tech Shaman ja Demolisher. Lisäksi omat kykypisteensä voi asettaa uusiksi niin halutessaan kokeillakseen uutta pelityyliä.

HQ

Endgame-sisältöä paljastettiin myös. Nimenä tehtävillä on Expeditions. Kyse on uusien kovempien pahiksien kansoittamista uusista alueista, ja mukana on uusia pelimekaniikkoja. Julkaisussa näitä on tarjolla 14 erilaisin vaikeustasoin, ja suorituksesta palkitaan erityisellä putoavalla tavaralla eli "lootilla". Nyt on mahdollisuus kehittää omia aseitaan lisää, joskin tasokatto on lvl 30.

Modaus ja nikkarointi päästävät pelaajan muokkaamaan aseet ja haarniskan omaan pelityyliin sopiviksi. Esimerkiksi Modien lisääminen voi jäädyttää kohteensa, tai vahvistaa tiettyjä pelaajan kykyjä. Modit ovat päälle laitettavia samoin kuin aseetkin ovat päivitettäviä.

Julkaisu tapahtuu 2. helmikuuta 2021 PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S -konsoleille, PC:lle ja Stadialle. Outriders on julkaisussaan ristiin pelattava, ja uuden sukupolven päivitys on ilmainen. Ennakkoon varaajille annetaan Hell Riders -kosmetiikkaa. Outridersissa ei ole lainkaan mikromaksuja, ja peli tarvitsee ostaa vain kerran. Siksi Hell Riders -lisä ei vaikuta pelattavuuteen lainkaan.

Katso uusin lähetys kokonaisuudessaan täältä.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...



Ladataan seuraavaa sisältöä