Suomi
Gamereactor
uutiset

Playstation 5 -huijaukset muuttuvat alati kekseliäämmiksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Uudet konsolit Xbox Series X ja Playstation 5 ovat ulkona, mutta laitteita ei ole tarpeeksi kysyntään verrattuna. Ongelmaa pahentavat hamstraajat, jotka ostavat itselleen jopa tuhansia konsoleita, ja myyvät niitä sitten kaksin-, kolmin- tai jopa nelinkertaiseen hintaan.

Tämä moraaliton (joskaan ei laiton) käytäntö on kerännyt paljon huomiota, ja nyt huijaukset muuttuvat alati kekseliäämmiksi. Games Radarin mukaan eBayssa on ilmoituksia mahdollisuudesta ostaa PS5-konsolin KUVA, PS5-konsolin TYHJÄ LAATIKKO, ja jopa mahdollisuus osallistua rahankeräykseen PS5-konsolin saamiseksi. Ideana tietysti on, että ennen pitkää joku innokas kuluttaja tekee virheen kiireessä, ja pettyy pahasti.

eBay on toki ryhtynyt toimiin, ja lausunnosta kertoi Eurogamer.

"We condemn these opportunistic sellers who are attempting to mislead other users. We are in the process of removing all listings for photos of PS5s from our marketplace and will be taking appropriate action against the sellers. For any purchase, but especially highly priced or in-demand items, buyers should exercise caution and thoroughly read the listing description."

Otetaan siis ihan rauhassa, pelataan niitä edellisen polven väliin jääneitä nimikkeitä, ja odotetaan aikaa, kun kysyntä taas kohtaa tarjonnan. Ennen pitkää sen oman PS5-konsolin pääsee kyllä ostamaan hyvään hintaan.

Playstation 5 -huijaukset muuttuvat alati kekseliäämmiksi


Ladataan seuraavaa sisältöä