Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Pettymys PC-lännenmiehille

Tilanne näyttää heikonlaiselta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstarin blogiin on tehty lisäys joka on omiaan laskemaan innokkaiden, PC:llä pelaavien lännenmiesten ja lehmipoikien tunnelmia.

"Tiedämme että, kyllä, yksi nimike puuttuu edelleen meidän PC-julkaisusuunnitelmistamme - pelin ollessa tietysti Red Dead Redemption, ja totta kai olemme tietoisia siitä että monet fanit ovat vaatineet sitä. Voimme vain sanoa, että kunhan tulee suotuisaksi (teknisesti, kehityksen ja bisneksen kannalta) meille julkaista jokin peli PC:lle (tai mille muulle alustalle tahansa) me myös teemme näin. Ikävä kyllä näin ei aina tapahdu kaikilla alustoilla. Toivoimme että PC-harrastajilla riittää pelattavaa Grand Theft Auto -pelien, L.A. Noiren ja Max Payne 3:n parissa."

Tämä ei varsinaisesti ole lupaava lausunto sen kannalta että Red Dead Redemptionia nähtäisiin lähiaikoina tai kenties ikinä PC-koneilla.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...



Ladataan seuraavaa sisältöä