Suomi
Gamereactor
uutiset

Ainakin yhdellä Playstationin hallitsemalla markkina-alueella Microsoftin konsolit myyvät nyt paremmin kuin Sonyn laitteet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Intia on perinteisesti ollut Playstationin vahvasti hallitsema markkina-alue. Sony onkin aiemmin pröystäillyt "omistavansa" Intian peräti 90% markkinaosuudellaan. Moiseen on kuitenkin tulossa muutos nyt, kun uusi konsolisukupolvi on alkanut.

IGN India tietää kertoa, että maaliskuussa 2021 Microsoftin uudet Xbox-konsolit olivat kumpikin myyntilistan kärjessä. Xbox Series S oli ykkösenä, ja Xbox Series X heti perässä kakkosena. Eräs syy tällaiseen muutokseen on, että Microsoft on onnistunut tuottamaan uusia konsoleitaan kuluttajien saataville, kun taas Playstation 5 -konsolia on edelleen lähes mahdotonta saada mistään ilman, että maksaa hamstraajille naurettavia summia. Lisäksi Xbox Game Pass on ilmeisesti se toinen syy Xboxin lisääntyneeseen suosioon Intiassa. Jälleenmyyjien mukaan Xbox Game Pass on arvostettu palvelu jopa sellaisten kuluttajien keskuudessa, jotka nimenomaisesti halusivat ostaa Playstationin.

Kokonaan toinen asia on sitten se, pystyykö Microsoft säilyttämään kärkisijansa senkin jälkeen, kun Sony lopulta on saanut parannettua Playstation 5:n saatavuutta intiassa.

Ainakin yhdellä Playstationin hallitsemalla markkina-alueella Microsoftin konsolit myyvät nyt paremmin kuin Sonyn laitteet

Kiitokset, Reset Era



Ladataan seuraavaa sisältöä