Suomi
Gamereactor
uutiset
Abandoned

Playstation 5:lle realistiseksi luvattua selviytymiskauhua tänä syksynä

Resident Evilin pitäisi ottaa oppia Abandonedista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Capcomin odotettu Resident Evil Village julkaistaan 7. toukokuuta, ja kyseessähän on jatko-osa vuonna 2017 julkaistulle kauhuilulle Resident Evil 7: Biohazard. Kuluvana vuonna on silti tulossa muutakin ensimmäisen persoonan selviytymiskauhua, ja vieläpä yksinoikeudella Playstation 5:lle.

Alankomaissa majaansa pitävä studio Blue Box Game Studios on julkistanut uuden pelinsä Abandoned, joka julkaistaan kuluvan vuoden lopulla. Markkinoinnin mukaan painopiste on realismissa niin pelimekaniikan kuin ulkoasunkin osalta.

Pelaaja herää metsässä Jason Longfieldina, joka ei muista mitään siitä kuinka metsään joutui. Jotain hämärää on selvästi kaiken takana. Itse asiassa hänet kidnapattiin, ja kuljetettiin metsään hämärää tarkoitusta varten, kuten pelinkehittäjät asian ilmaisevat. Luvassa ei kuitenkaan välttämättä ole yliluonnollista menoa, koska painotettu realismi voi liittyä moneen muuhunkin asiaan.

Pelaajan kädet alkavat täristä pulssin kohotessa, mikä vaikuttaa muun muassa aseella tähtäämiseen. Lisäksi aseella ampuminen on realistisen hidasta, eikä ammuksia ole puunoksilla tarjolla. Ja koska kyseessä on Playstation 5:n yksinoikeus, ilo otetaan irti myös Dualsense-ohjaimen toiminnoista ja konsolin 3D-äänistä.

Ainakin merkit ovat hyvät, ja myöhemmin syksyllä sitten nähdään, miten kävi.

HQ
Abandoned
Abandoned

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä