Suomi
Gamereactor
uutiset
Outriders

Outriders hyvittää pelaajille kivisen julkaisun aiheuttaman harmin

Mutta samalla parhaan "lootin" saantia hankaloitetaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

People Can Fly ja Square Enix julkaisivat pelin Outriders 1. huhtikuuta, ja koko pääsiäisen ajan pelaavalla kansalla oli jos jonkinlaisia ongelmia pelissä. Osasta ongelmia on jo selvitty, ja nyt on aika hyvittää pelaajille julkaisussa aiheutunutta mielipahaa. Redditin mukaan ennen 11. huhtikuuta pelaaville annetaan hyvityksenä lahja jossain tuntemattomassa tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa oman pelihahmon tasoon sopivaa Legendary-asetta, ja niin ikään hieman Titaniumia. Lisäksi mukaan saa emoten nimeltä "Frustration". Onneksi niitä aitoja korjauksiakin on tulossa.

Edelleen Redditissä on kerrottu, mitä ensi viikolla linjoille saapuva korjaus pitää sisällään. Mukana on muun muassa ristiin pelaamisen tekeminen mahdolliseksi, ja pelin kaatavia bugeja hoidetaan pois useita.

Jo linjoille saatettu pikapäivitys on "nerffannut" kaikkia hahmoluokkia Devastatoria lukuun ottamatta, ja lisäksi tehtävien "Historian", "Bounty Hunt" ja "Monster Hunt" tekeminen uudelleen ei enää tiputa maahan joka kerralla Legendary-tavaroita. Lisäksi jotkut viholliset pudottavat muutenkin vähemmän arvokasta tavaraa, ja pelistä tehdään pienillä lisämuutoksilla vähemmän palkitseva, ja enemmän haastava.

Gamereactorin arvion Outridersista pääsee lukemaan täällä.

Outriders
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...



Ladataan seuraavaa sisältöä