Suomi
Gamereactor
uutiset
Days Gone

Ovatko toiveet pelille Days Gone 2 tuhoon tuomittuja?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bend Studion Days Gone julkaistiin huhtikuussa 2019. Kehitystaival oli pitkä ja kivinen, mutta lopulta ulos saatiin laadukas tarinavetoinen avoimen maailman zombipeli. Myynnit olivat hyvät, mutta siitä huolimatta eivät niin hyvät kuin Sonyn muilla suurilla hiteillä. Toimittaja Jason Schreier onkin nyt raportoinut Bloombergilla, että Bend Studion ei siksi annettu ryhtyä tekemään peliä Days Gone 2.

Bend Studio ehdotti Sonylle jatko-osaa vuonna 2019 ensimmäisen pelin julkaisun jälkeen, mutta sai kieltävän vastauksen. Studio jaettiin kahtia: toinen päätyi auttamaan Naughty Dogia The Last of Us -maailmaan sijoittuvan moninpelin kehittämisessä, ja toinen puoli laitettiin tekemään Uncharted-peliä. Tietojen mukaan osa Bend Studion henkilökunnasta ei ollut ratkaisuun tyytyväinen, ja lähti pois Bendiltä kokonaan.

Viime kuussa Uncharted-projekti otettiin pois Bendiltä, kun studion johto oli sitä erikseen pyytänyt. Nyt sitten työn alla on oma uusi peli. Ei ole tiedossa, mikä peli on kyseessä, mutta julkaisu tuskin tapahtuu ainakaan seuraavien 3-4 vuoden aikana.

Alkuperäinen Days Gone julkaistaan PC:lle kuluvan vuosineljänneksen aikana.

Days Gone

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä