Suomi
Gamereactor
uutiset
Outriders

Outridersin bugi voi pyyhkiä bittiavaruuteen jopa 100 pelitunnin työn

Tunnustettu pulma riivaa peliä edelleen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

People Can Fly -studion Outriders julkaistiin 1. huhtikuuta, ja siitä lähtien pelaajilla on ollut jos jonkinlaista ongelmaa. Peli muun muassa vaatii jatkuvaa verkkoyhteyttä, mutta tekijät ovat moneen otteeseen painottaneet, ettei kyseessä ole niin sanottu live service -peli. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt linjoille on saatu ensimmäistä mittavaa päivitystä ongelmia korjaamaan, ja kuten usein käy, samalla ilmenee joukko uusia pulmia. Pahimmillaan bugi saattaa tehdä tyhjäksi jopa yli sadan pelitunnin työn. Tarkemmin ilmaistuna mainittu bugi on ollut tiedossa julkaisusta lähtien, mutta nyt sen vaikutukset pitkään pelanneille pelaajille alkavat olla kohtuutonta luokkaa.

Uusi päivitys on nyt saatu linjoille PC:lle, PS4:lle ja PS5:lle. Pian sen jälkeen alkoi ilmetä verkossa tietoja, joiden mukaan kaikki kerätyt roinat ovat kadonneet bittiavaruuteen jälkiä jättämättä. Kyseessä on siis niin sanottu "inventory wipe bug".

"Like thousands of others today first login after patch I was greeted by this on my Level 50 gear, 94 hour Devastator. Today I was going to be leveling my last piece of gear to 50. Me and two friends were celebrating our build completions --- Everything gone, 94 hours lost, almost complete build lost, this is a joke. Naked at login, server can't connect yada yada like everyone else."

Ymmärrettävistä syistä osa pelaajista on bugin koettuaan heittänyt pyyhkeen kehään, ja näyttänyt virtuaalista keskisormea koko Outrirdersille. Lisäksi ainakin yhden redditöijän mukaan ongelma koskee myös Xboxilla pelaavia.

"I'm near 100 hours on Xbox and I just got wiped. I'm surprised your banner and truck weren't wiped as well. Mine are blank too. ---"

People Can Fly on on onneksi kertonut Twitterissä, että kaiken roinan pois pyyhkivän bugin korjaaminen on heille tällä hetkellä erittäin tärkeä asia.

Outriders
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...



Ladataan seuraavaa sisältöä