Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil Village

Tällainen on Resident Evil Villagen pääpahis

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcomin Resident Evil Village julkaistaan 7. toukokuuta 2021. Markkinointimateriaalin perusteella pääpahiksena voisi olla jättikokoinen Lady Dimitrescu, mutta ehei: perheen pää on Mother Miranda. Häntä ei kuitenkaan ole toistaiseksi näytetty, joskin lyhyesti mainittu on.

IGN on nyt laskenut maailmalle kuvia, joista paljastuu hieman lisää tietoa. Pelialueen paljastavassa kartassa ovat mukana ainakin alueet Moreaus Resevoir, Heisenberg's Factory ja House Beneviento. Toisin sanoen pelialueella on luvassa monia erilaisia paikkoja tutkittavaksi. Lisäksi maailmalle annettiin Mother Mirandaa esittävä maalaus. Capcomin mukaan kyseessä on kyläläisten palvoma hahmo ("presence worshipped by the villagers"). Ohjaaja Morimasa Saton mukaan Mother Miranda on tarinalle tärkeä henkilöhahmo.

"For Mother Miranda, I think it's better for the players to find out for themselves by playing the game. But I'll say this: Mother Miranda and the inner side of her character are extremely important factors in the game."

Aiemmin Capcom ilmoitti, että seuraava Resident Evil Showcase alkaa Suomen aikaa klo 01:00 16. huhtikuuta, eli siis torstain ja perjantain välisenä yönä. Luvattuna on uutta traileria, sitä oikeaa pelattavuuttakin ja "joitakin yllätyksiä". Asiasta uutisoi myös Gamereactor.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä