Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Ninja Gaiden: Master Collection

Ninja Gaidenin naiset esillä uudessa trailerissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ninja Gaiden: Master Collection julkaistaan 10. kesäkuuta 2021 PC:lle, Playstation 4:lle, Nintendo Switchille ja Xbox Onelle. Kokoelma sisältää klassiset ja vauhdikkaat toimintapelit Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 ja Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. Julkaisuun on vielä pari kuukautta aikaa, mutta jo nyt hypekoneistoa käynnistellään trailereilla. Uusimmassa pätkässä keskiössä ovat selvästi Ninja Gaidenin naiset, joskin päähenkilö Ruy Hayabusa on hänkin mukana nopeine tekniikoineen.

Trailerissa nähdään toiminnan tuoksinassa violettinen Ayane, brunette Momiji, blondi Rachel ja punapäinen Kasumi. Nämä kolme videopeliä julkaistiin aikakautena, jolloin naishahmot olivat vielä varsin perinteisesti näyttävän näköisiä ilmestyksiä.

Katso traileri täällä Gamereactorissa.

HQ
Ninja Gaiden: Master Collection

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä