Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil Village

Resident Evil Village saa uuden pelattavan demon ennen julkaisuaan, mutta toteutus on tehty hankalaksi

Playstationilla otetaan varaslähtö.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcom piti viime yönä Suomen aikaa Resident Eviliin keskittyvän tiedotustilaisuuden. Muun muassa se selvisi, että Resident Evil Village saa toisen pelattavan demon ennen varsinaista julkaisua, ja tällä kertaa useille eri alustoille. Se aiempi pelattava demo kun oli saatavilla ainoastaan Playstation 5:lle.

Se toinen pelattava demo saapuu kokeiltavaksi 2.5. klo 03:00, ja poistuu 3.5. klo 03:00. Toisin sanoen kokeilemaan pääsee vain yhden vuorokauden ajan. Alustoina ovat PC, Google Stadia, Xbox One, Xbox Series X (ja S), Playstation 4 ja Playstation 5. Mukana on vain tunnin verran pelattavuutta, ja tarinallisesti edetään kahden kentän verran (Village ja Castle).

Playstationin pelaajat pääsevät jo ennakkoon demoon käsiksi, ja vieläpä kahdessa erässä. Village on kokeiltavana ensin (18.4. klo 20:00 alkaen aina 19.4. klo 04:00 asti), ja perässä seuraa Castle (25.4. klo 20:00 alkaen aina 26.4. klo 04:00 asti).

Capcom haluaa siis päästää kokeilemaan peliä ennakkoon, mutta samaan aikaan kohottaa maksimaalisesti hypeä. Resident Evil Village julkaistaan 7. toukokuuta 2021.

HQ
HQ
HQ
HQ
Resident Evil Village

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä