Suomi
Gamereactor
uutiset
Days Gone

Sony käyttää Metacritic-numeroa menestyksen mittatikkuna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime aikoina on julkisuudessa paljonkin uutisoitu Days Gone -pelistä. PC-versio julkaistaan 18. toukokuuta, ja toisaalta jatko-osaa ei ole tulossa ainakaan lähiaikoina. Sony ei antanyt Bend Studiolle lupaa jatko-osan tekemiseen, ja asiasta uutisoi myös Gamereactor.

Pettyneet fanit ovat laittaneet pystyyn anomuksen Days Gone 2:n puolesta, joka on kerännyt noin 46 500 allekirjoitusta. Sonyn kielto aiheutti senkin, että jotkut eturivin pelinkehittäjät jättivät Bend Studion taakseen. Yksi heistä oli Days Gonen ohjaaja ja käsikirjoittaja John Garvin, joka vieraili Youtubessa God of Warin isänä tunnetun David Jaffen podcastissa.

Garvinin mukaan Days Gonen saama vastaanotto arvioiden osalta oli kova isku, koska Sonylle merkitsee ainoastaan Metacritic-arvosana.

"I took it hard, to be honest, because, again... This is just the reality of Sony, Metacritic score is everything. ​If you're the creative director on a franchise and your game is coming out to a 70, you're not going to be the creative director on that franchise for very long."​

Days Gone

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä