Suomi
Gamereactor
uutiset

Amazonin The Lord of The Rings -sarjan yhden kauden kustannukset ovat satumaista luokkaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Amazon halusi aloittaa tyylillä, ja ryhtyi tuottamaan TV-sarjaa Lords of the Rings -maailmasta. Ensi-iltaan sarjan pitäisi tulla Amazon Primeen muutaman seuraavan vuoden aikana. Tekemisessä on käytetty samanlaisia tekniikoita kuin ohjaaja Peter Jackson aikoinaan silloin joskus kauan sitten The Lord of the Rings -elokuvissa. Toisin sanoen luvassa on aitoja tehosteita, tuhansittain avustajia ja kuvaamista Uudessa-Seelannissa pelkän studion sijasta. Ja moinen ei ole halpaa. Jo nyt sarja on rikkonut kalleimman TV-sarjan ennätyksen.

The Hollywood Reporter tietää kertoa, että hintalappu on jo nyt 465 miljoonaa dollaria. Ja tämä siis koskee ainoastaan ensimmäistä tuotantokautta. Uuden-Seelannin Economic Development and Tourism -ministeri Stuart Nashin mukaan Amazon käyttänee ensimmäiseen kauteen rahaa noin 650 miljoonaa dollaria.

"What I can tell you is Amazon is going to spend about $650 million in season one alone. This is fantastic, it really is ... this will be the largest television series ever made."

Vertailun vuoksi Game of Thronesin viimeinen kahdeksas kausi maksoi "vain" 15 miljoonaa dollaria per jakso.

Amazonin The Lord of The Rings -sarjan yhden kauden kustannukset ovat satumaista luokkaa


Ladataan seuraavaa sisältöä