Suomi
Gamereactor
uutiset

Niin se mieli muuttuu: Playstation 3:n ja PS Vitan PS Store pysyy auki

Palautteeseen on reagoitu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vajaa kuukausi sitten Sony ilmoitti aikeistaan sulkea Playstation Storen Playstation 3:lla, PSP:llä ja PS Vitalla. Viimeinen kuukausi onkin sitten ollut Sonylle tulisilla hiilillä kävelyä, sillä pelaavan kansan palaute on ollut kylmäävää. Ja nyt mieli on muuttunut.

Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan on ilmoittanut, että Playstation 3:n ja PS Vitan kauppapaikat eivät sulkeudukaan, vaan pysyvät aposen auki ainakin toistaiseksi. Sekin varmistui, että syy kauppapaikkojen sulkemispäätökselle oli se, ettei ole syytä käyttää aikaa, vaivaa ja rahaa vain muutaman käyttäjän pitämiseksi tyytyväisenä. Sen sijaan huomio kannattaa kiinnittää uuteen ja parempaan.

"When we initially came to the decision to end purchasing support for PS3 and PS Vita, it was born out of a number of factors, including commerce support challenges for older devices and the ability for us to focus more of our resources on newer devices where a majority of our gamers are playing on. We see now that many of you are incredibly passionate about being able to continue purchasing classic games on PS3 and PS Vita for the foreseeable future, so I'm glad we were able to find a solution to continue operations."

PSP:n kauppapaikka sen sijaan sulkeutuu 2. heinäkuuta. Kiireesti siis latailemaan sieltä, jos vielä tarvetta on.

Niin se mieli muuttuu: Playstation 3:n ja PS Vitan PS Store pysyy auki


Ladataan seuraavaa sisältöä