Suomi
Gamereactor
uutiset
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Huntin ohjaaja on jättänyt paikkansa häneen kohdistuneiden syytösten jälkeen

Bloombergin mukaan Konrad Tomaszkiewicz oli epäiltynä työpaikkakiusaamisesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime aikoina muun muassa Ubisoft on joutunut valokeilaan yhtiön sisällä väitetysti (ja osittain todistetusti) tapahtuneiden väärinkäytösten vuoksi. Puolalainen CD Projekt Red puolestaan on saanut negatiivista julkisuutta ennen kaikkea Cyberpunk 2077 -pelin kehnon julkaisun vuoksi. Nyt sitten tämäkin on muuttunut.

Bloombergin toimittaja Jason Schreier on saanut käsiinsä CD Projektin sisäisen sähköpostin, jonka mukaan The Witcher 3: Wild Huntin ohjaaja, ja Cyberpunk 2077 -pelin toinen ohjaaja, Konrad Tomaszkiewicz on eronnut häneen kohdistuneiden työpaikkakiusaamissyytösten vuoksi. Tomaszkiewicz todettiin syyttömäksi, mutta jo moiset syytökset tietenkin muuttavat työpaikan ilmapiiriä peruuttamattomasti. Lisäksi Tomaszkiewicz tietenkin ymmärtää, että jotkut työntekijät eivät halua hänen kanssaan olla tekemisissä.

"I am going to continue working on myself. Changing behavior is a long and arduous process, but I'm not giving up, and I hope to change."

Mitä virheitä Tomaszkiewicz sitten tekikään, toivottavasti hän oppii niistä, ja jatkaa edelleen mahtavien pelien tekemistä tulevaisuudessa.

The Witcher 3: Wild Hunt

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä