Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Huhu: Grand Theft Auto julkaistaan joko 2024 tai 2025

Yli kymmenen vuoden tauko sarjassa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Grand Theft Auto V myy edelleen mainiosti ja kun nykysukupolven konsoleille päivitetty versio tulee kauppoihin marraskuussa, myynnit eittämättä kasvavat edelleen. GTA-fanit ovat kuitenkin odotelleet oikeaa jatkoa sarjalle jo jonkin aikaa. Ennen viidettä peliä, pisin tauko osien välillä GTA-sarjassa oli neljännen ja viidennen osan välinen viiden vuoden paussi. Aikaa on kuitenkin kulunut, eikä kuudennesta GTA:sta ole kuultu toistaiseksi mitään.

Eri lähteiden mukaan odotus saattaa jatkua vielä muutaman vuoden. Sisäpiirin tietoa asiasta on jakanut Ton Henderson, jonka jälkeen Bloombergin Jason Scheier ja VGC:n Andy Robinson olivat huhuista samaa mieltä. Ilmeisesti seuraavaa GTA:ta joudutaan siis odottamaan ainakin vuoteen 2024, ellei peräti vuoteen 2025 asti. Hendersonin mukaan peli olisi moderni näkemys vuoden 2002 Vice Citystä ja että siinä olisi tapahtumien mukaan muuttuva maailma.

Huhut ovat tietenkin huhuja, mutta on silti mukava kuulla edes jotain kuudennesta GTA:sta pitkän odotuksen jälkeen.

Grand Theft Auto V

Lähde: IGN.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä