Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Ninja Gaiden: Master Collection

Ninja Gaiden: Master Collectioniin viimein tarvittavia grafiikkaoptioita PC:lle

Asetusvalikkoa on vihdoinkin paranneltu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama viikko sitten Ninja Gaiden: Master Collection julkaistiin PC:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille ja vaikka kokoelma olikin sinänsä ihan pätevä paketti, PC-versiosta puuttui muutama tärkeä grafiikka-asetus.

Julkaisussa peli päätti resoluution automaattisesti pelaajan kokoonpanon perusteella ja lukitsi asetuksen siihen. Asetuksien muuttaminen onnistui ainoastaa Steamin asetusten kautta, eikä pelin omasta valikosta. Koei Tecmo ja Team Ninja ovat onneksi huomannet asian aiheuttamat ongelmat ja julkaisivat päivityksen, joka lisää PC-versioon paljon grafiikkavalintoja.

Steam-julkaisun mukaan nyt pelissä voi vaihtaa resoluution lisäksi Vsyncin päälle ja pois, leikkiä anti-aliasiointiasetusten kanssa, piirtoetäisyyttä, kolmosbufferointia ja vaikka mitä. On kieltämättä hieman outoa, etteivät nämä asetukset olleet mukana heti alusta alkaen.

Juuri muuta päivitystiedoissa ei luekaan, mutta jos haluat kuitenkin katsoa päivitystiedot itse, voit tehdä sen yläpuolen linkistä.

Ja jos et ole jos tehnyt sitä, lukaise samalla vauhdilla arviomme Ninja Gaiden: Master Collectionista.

Ninja Gaiden: Master Collection

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä