Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Halo Infinitea ennakoidaan moninpelibottien kera

Valikoitu joukko pääsee testaamaan jo ennen pelin julkaisua

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

343 Industries on ilmoittanut tulevasta teknologiaa testailevasta ennakosta Halo Infinitessa. Joukko valikoitua väkeä pääsee ennakkoon testaamaan menoa ennen loppuvuodesta tapahtuvaa virallista julkaisua. Ennakko keskittyy uuteen Academy-osioon, jossa kaikkia aseita pääsee kokeilemaan ennen taistojen kentille suuntaamista. Niin ikään tulossa ovat ensi kertaa Halossa moninpelibotit.

Halo Waypointin mukaan tulossa ovat Arena-pelaamista botteja vastaan, Arena-karttoja, Academyn aseiden kanssa treenailua, valikon ja battle passin käyttöliittymän ihmettelyä unohtamatta Waypoint-kokemusta niin verkossa kuin mobiilisenakin.

Arena antaa kuvan moninpelistä, ja mukana ovat kartat Bazaar, Recharge ja Live Fire. Pelimuotona on "4v4 Slayer", eli siis Team Deathmatch tekoälyä vastaan.

Academyssa puolestaan pääsee testaamaan erilaisia aseita, ja harjoittelemaan niiden käyttöä erilaisilla asetuksilla. Pelaajia palkitaan nopeudesta ja tarkkuudesta.

Valikon ja battle passin käyttöliittymän testaus testaa, että käyttö on intuitiivista. Mukana on ainoastaan pieni siivu siitä, mitä kaikkea on luvassa kosmeettisen roinan osalta.

Waypoint-kokemus päästää seuraamaan omaa pelaamistaan aiempaa helpommin. Kuka tahansa voi ladata sovelluksen riippumatta siitä, onko saanut varsinaista kutsua peliä testaamaan. Tuolloin mukana ei kuitenkaan ole (vielä) Infiniten toimintoja.

Kuinka sitten mukaan pääsee? Katso lisää täältä. Vaikka ei juuri tähän mukaan pääsisikään, kannattaa silti ilmoittautua. 343 Industries aikoo järjestää lisääkin näitä teknisiä ennakoita kuluvan vuoden aikana.

Halo Infinite
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä