Suomi
Gamereactor
uutiset
Starfield

Huhun mukaan Starfieldin planeetat ovat Skyrimin maailmaa isompia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kuukausi sitten maailmalle vuosi tietoa Starfieldistä. Paljastus ei kerännyt huomiota silloin. Mutta hiljan Bethesda laski maailmalle videon, joka paljastikin vuodon olleen ainakin osittain oikeassa.

Tarina sijoittuu vuoteen 2330, kun vuotajan mukaan vuosi olisi 2320. Mukana on uskonnollinen kultti, johon voi halutessaan liittyä. Koska nämä kaksi asiaa menivät kohdilleen ainakin melkein, on hyvin mahdollista, että loputkin vuodosta pitävät paikkansa ainakin suunnilleen.

Starfield sisältäisi planeettoja, kuita, asteroideja ja muita avaruusasemia, joista jokainen olisi Skyrimin pelialuetta kookkaampi. Pelaaja pääsee myös rakentamaan oman asumuksensa, ja mukana on myös avaruusolioita. Näistä 99% on alkeellista laatua, mutta se jäljelle jäävä 1% liittyy pelin tarinaan.

Edellä mainittu uskonlahko olisi sitä mieltä, että Jeesus/Jumala laskeutuisi alas tähdistä etsimään oikeaa syntymäpaikkaansa. Niin ikään painovoima on erilainen eri paikoissa. Tiede on luonut elämää eri paikkoihin. Maapallo on tuhoutunut, joten sinne ei voi laskeutua. Pelin yksi suurimmista kaupungeista on Cydonia, joka sijaitsee Marsissa. Kyseessä on myös yksi kaikkein vanhimmista asutuksista.

Muitakin pikkutietoja vuodossa on. Kaikkeen tulee toki suhtautua toistaiseksi terveellä epäluulolla.

HQ
Starfield

Kiitokset, Reddit

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Starfield alkaa aivan liian hitaastiScore

Starfield alkaa aivan liian hitaasti

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuosia odotettu avaruusseikkailu avaa massiivista sisältöään hitaasti, mutta riittääkö tahti pitämään mielenkiintoa yllä monipuolisesta tekemisestä huolimatta?



Ladataan seuraavaa sisältöä