Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Tässä lisätietoa Call of Duty: Vanguardin virallisesta televisiosta TCL:stä, osallistu ja voita TV!

Voita TCL:n C825 TV, joka on Call of Duty: Vanguardin virallinen televisio.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Call of Duty: Vanguard

TCL on ryhtynyt yhteistyöhön Activision Blizzardin kanssa, ja Call of Duty: Vanguardin virallinen TV on TCL:n C82-mallisto. Gamereactor päätti tehdä televisiosta katsauksen, ja asiaan palataan 5. marraskuuta, kun Call of Duty: Vanguard julkaistaan. Tuolloin kokeillaan pelata Call of Duty: Vanguardia TCL C825 -televisiolla niin PC:llä kuin uuden polven pelikonsoleillakin.

Voit voittaa TCL C825 -television osallistumalla alla olevaan kisaan!

Mutta ensin katsaus televisioon.

HQ

TCL C82 -mallisto yhdistää Direct Mini LED -takavalaistuksen, kvanttipisteen, 4K HDR Premiumin ja 100 Hz Motion Clarity Pro:n, ja tuloksena on se paras 4K HDR -laatu. Mukana on niin ikään erittäin kehittynyt Smart TV -järjestelmä, jonka mukana on Android TV kera Google Assistantin. Mukana on myös kätevä ääniohjaus unohtamatta Dolby Atmos -ääntä, jonka mahdollistaa mukana oleva ONKYO 2.1 -äänijärjestelmä. Mini LED -teknologia tekee televisiosta yhden maailman ohuimmista Direct LED -televisioista.

Koskapa TCL C82 -sarja on se Call of Duty: Vanguardin virallinen yhteistyökumppani televisioiden puolella, on aika testata pelaamista TCL825-mallilla niin PC:llä kuin Xbox Series X:llä.

HQ

Tämän TCL-kaunokaisen voittaaksesi vastaa ensin gallupiin uutisen alla, ja kerro sitten mielipiteesi myös perusteltuna kommenttiosiossa.

Voittaja julkistetaan 20. marraskuuta, mutta uutta videota on tulossa myös lähempänä Call of Duty: Vanguardin julkaisua C825:n kanssa. Voittaja saa juurikin videolla avattavan kappaleen omakseen. Mutta ei syytä huoleen: siitä on kyllä pidetty hyvää huolta.

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Äänestykset

Mikä on modernin TV:n tärkein ominaisuus?
  • 4% Muotoilu ja ulkonäkö
  • 8% Fyysinen koko
  • 0% Kvanttipisteet / himmennysalueet
  • 8% Värien tarkkuus
  • 19% Hyvä HDR-tuki
  • 19% 4K-tuki
  • 31% Korkea virkistystaajuus
  • 0% Äänenlaatu
  • 0% Dolby Atmos ja DTS HD -tuki
  • 12% Toimiva ja hyvin suunniteltu käyttöliittymä
  • 0% Ääniohjaus
Tulokset

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuotuinen perusvarma pyssyttely lataa hyvän läpileikkauksen toisen maailmansodan monipuolisiin taistelutapoihin.



Ladataan seuraavaa sisältöä