Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo Immortal

Diablo Immortalin suljettu betailu alkoi

Necromancerin hahmoluokka kokeiltavissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on testaillut ja päivitellyt mobiilista Diablo Immortalia useasti kuluneen vuoden aikana. Testihetket on kuitenkin pidetty tiukasti rajattuina vain tietyille markkina-alueille, ja varsinkin Australiaa on suosittu. Nyt sitten linjoilla on alkanut laajemmille kansanjoukoille saatavissa oleva suljettu betailu. Testejä tehdään vain Android-laitteilla, ja iOS-pelaajat joutuvat odottelemaan pelin julkaisuun saakka. Betailu alkoi tänään perjantaina 29. lokakuuta klo 03:00.

Testin aiheena on muun muassa Necromancer-hahmoluokka, ja tuunattu Circle of Strife. Se merkittävin uudistus on kuitenkin tuki peliohjaimelle. Valikoissa suunnistetaan edelleen kosketusnäytöllä, mutta taistot ja liikkuminen ovat pelattavissa myös ohjaimella. Tuetut ohjaimet ovat Xbox One Wireless Controller, Xbox Series X/S Controller, Xbox Elite Controller Series 2, Xbox Adaptive Controller, Dualshock 4 ja Razer Kishi. Oletettavasti tulevaisuudessa mukaan lisätään enemmänkin tuettuja ohjaimia.

Mukana on niin ikään mahdollisuus tehdä pelin sisäisiä ostoksia, kuten hankkia Battle Pass ja muita esineitä. Tehdyt ostokset pyyhkäistään olemattomiin pelin varsinaisessa julkaisussa, mutta että käytetty raha hyvitetään pelin sisäisen valuutan muodossa käyttöön.

Diablo Immortal julkaistaan vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

HQ
Diablo Immortal

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä